Devet 2020

NOVI SAD - FULL MOON PARTY

Datum objave:03.06.2008

Pročitano:2865 puta

By:Davor Despot


Na samom kraju maja dogodio se pravi spetakl! U pitanju je jedna od onih žurki koje su organizovane do tančina, takav slučaj bio je i sa ovom koja je nosila naziv Full Moon Party.

Od samih pozivnica, koje su bile vrlo autentične - u obliku maske u srebrnoj i zlatnoj boji (VIP) i bez kojih se nije moglo ući, pa do organizovanog parking prostora i prilaza samoj žurci sve je ukazivalo na kvalitet organizacije. Ispred samog ulaza u Amnesiju bili su postavljeni pultovi na kojima su se izvodili performansi u vidu vrtenja vatre i sličnih atrakcija. Takođe, ispred ulaza u klub postavljena je i bašta u kojoj ste se mogli rashladiti u svakom trenutku. Sam ulazak u klub doneo je i novi vid prijatnog vizuelnog efekta, koji se sastojao u velikom broju monitora postavljenih svud po klubu, putem kojih ste mogli da pratite sva dešavanja u Amnesiji.
 
Naravno da su svojim izgledom skretale pažnju i atraktivhne go-go igračice u specijalnim kostimima. Atraktivnost VIP-a krasili su upaljeni svećnjaci na svakom stolu i veštačka paučina po svim ćoškovima, kao i ogromni kavezi sa živim pticama. Vranama! Spooky atmosfera...
E, pa morate priznati - zaista neverovatan prizor kada se uzme u obzir da je u pitanju žurka!!!

Za muzički deo bili su zaduženi momci iz Teshke Mashinerije (Marko Nastić, Dejan Milićević, Marko Milosavljević), koji su okupljenima prštali odličan minimal set, svojstven ovoj proslavljenoj ekipi, a ono što je bilo najzanimljivije svakako je MC izdanje Coyota iz Eyesburna i "bičerke" Une, koji su uspeli odlično da se ukombinuju u Markov set. Takođe, vredni pomena su i light i vizuelni deo koji se ogledao u velikim monitorima sa obe strane DJ-a i time samo doprineo autentičnosti ovog eventa.

Sve u svemu, zaista je bila u pitanju žurka koju je trebalo posetiti; bio je ovo izvrstan audio-vizuelni spektakl za samo zatvaranje klupske sezone.

                                                

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :