NOVI KONCEPT RADNJE KONCEPT 45.0

Datum objave:08.11.2014

Pročitano:7091 puta

Koncept 45.0 je u osnovom delovanju salon nameštaja, ali i konceptualna radnja, smeštena u samom srcu grada, u Ulici Kralja Petra 45. Prostor, kao i sama lokacija, odiše stilom koji zaobilazi ustaljene šablone uređenja prostora.

 

 

Iako je na prvi pogled samo salon nameštaja, vizija tima koji vodi Koncept 45.0 je daleko šira. Ideja vodilja je ulepšavanje života kroz opremanje enterijera nameštajem, ali i sitnim kućnim potrepštinama, poput detalja za oplemenjivanje prostora, interesantne rasvete, lepih ali i praktičnih kuhinjskih pomagala, modnim dodacima, posebno dizajniranim za ovaj brend.

 

Koncept 45.0 pored toga što nudi proizvode najvećih svetskih dizajnerskih firmi, daje jednaku slobodu domaćim umetnicima sa kojima sarađuje, da se u ovom prostoru izraze i prikažu svoj rad. Ovaj prostor od sada će biti i mesto na kome će biti moguće organizovati izložbe iz različitih sfera umetnosti, u kome ćete moći da provedete kvalitetno vreme, u predivnom ambijentu, a samo jedan od uz live muziku naših najpoznatijih DJ-eva.

 

 

Konceptu 45.0 su zastupljeni neki od najpriznatijih svetskih dizajnera nameštaja Konstantin Grčić, Marcel Wanders, Philip Stark, Karim Rashid i mnogi drugi. Ono što je karakteristično za ovaj salon je saradnja sa mladim domaćim dizajnerima. Prepoznavanje i podsticaj inovativnih ideja, slobode mišljenja, neistražene sopstvene kreativnosti. Primer za to je mlada Marija Tomić, dizajner enterijera, koja za ovaj salon stvara interesantne komade nameštaja.

 

Koncept 45.0 sarađuje sa najvećim svetskim proizvođačima nameštaja, rasvete, tepiha i ostalih predmeta za uređenje enterijera. Italijanski stil prezentovan je čuvenim firmama Casamania, Alessi, Magis, Bonaldo, Tonelli. Nemačku preciznost u izradi uz Marburg. Skandinavski duh i svedeni dizajn donosi Bo Concept, dok preko okeana stiže Umbra.

 

Cilj Koncepta 45 je da bude podstrek i inspiracija za proširivanje vidika, pomeranje granica, a samim tim i uveseljavanje života.

 


Aloha From Deer / Jump from Paper / Nuuna / Miho unexpected / things / Baci Milano / AK-LH / Dandy Nomad / Kadet / Iva Stefanovic / Harem Royal / Thomas V. su brendovi kojima se Koncept 45.0 ponosi.

KONCEPT 45.0 Vas sa zadovoljstvom poziva na koktel I promociju svog novog koncepta, u četvrtak 13.novembra 2014, od 19h do 23h!
DJ set: Marko Nastić


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
milka obradović
12.02.2016 17:39
svaka čast za ideje


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :