Novi HERO3+ Black Edition, najmanji i najlakši GoPro do sada!

Datum objave:09.10.2013

Pročitano:4963 puta

Uhvati i podeli najznačajnije momente svog života koristeći HERO3+ Black Edition. Dvadeset odsto manja i lakša od prethodne verzije, ova kamera nudi veći kvalitet slike i moćne nove opcije koje je čine još praktičnijom i lakšom za upotrebu.

SuperView™ je nova video opcija koja omogućava najtrodimenzionalniju širokougaonu perspektivu na svetu, dok Auto Low Light opcija prilagođava brzinu frejmova za veći kvalitet slike pri slabijoj svetlosti. Zajedno sa 30 odsto dužim trajanjem baterije, 4x bržim Wi-Fi-jem, novim objektivom i kompatibilnošću sa svim GoPro dodacima, HERO3+ Black Edition je najnaprednija GoPro kamera do sada.Profesionalni video kvalitet
Izvanredan kvalitet video snimaka zaslužan je za to da GoPro bude najprodavanija kamera na svetu, a HERO3+ Black Edition planira da nastavi tu tradiciju. Visoka rezolucija i povećan broj sličica u sekundi (1440p48, 1080p60, 960p100 i 720p120), daju materijal profesionalnog kvaliteta, koji omogućava nesmetano korišćenje slowmotiona.

Moćne fotografije
HERO3+ Black Edition pravi fantastične fotografije od 12MP i ima mogućnost slikanja i do 30 sličica u sekundi – savršeno za brze sekvence. Time Lapse opcija omogućava automatsko okidanje fotografija u intervalima od 0.5, 1, 2, 5, 10, 30 ili 60 sekundi.

Nova Auto Low Light opcija
Želite da se kamera automatski podesi u situacijama kada je slabo osvetljenje? Auto Low Light opcija sama podešava frame rate u odnosu na osvetljenje okoline kako bi dala najbolje rezultate u takvim uslovima.

Unapređen kvalitet zvuka
Kvalitet zvuka podjednako je važan kao i kvalitet slike. HERO 3+ Black Edition ima unapređene audio performanse uz pomoć kojih mogu da se uhvate i najfiniji tonovi – bilo da snimate glasove, muziku ili režanje motora u vožnji.

Kontroliši. Pogledaj. Podeli.
GoPro aplikacija omogućava lako korišćenje kamere, kao i veću kontrolu materijala nego ikada pre. Aplikacija poseduje live preview za lakše kadriranje, daljinsko upravljanje koje olakšava kontrolu rada kamere, zatim mogućnost pregleda fotografija i puštanja snimljenog video materijala, a pored svega toga, tu je i opcija šerovanja putem e-maila, Instragrama, Facebooka...

Četiri puta brži Wi-Fi
Unapređeni Wi-Fi omogućava četiri puta brži pregled foto i video materijala, kao i bržu komunikaciju sa GoPro aplikacijom. Poboljšana je i konekcija sa Wi-Fi daljinskim upravljačem, koji može da komuncira sa kamerom na udaljenosti i do 180m.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :