Novi Easy Tiger u Halfu ove subote sa Huertom!

Datum objave:18.02.2022

Pročitano:1327 puta

Datum održavanja: 19.02.2022

Lokacija: Beograd

Posle fenomenalno dobrog provoda sa Shonkyem, Easy Tiger ove subote, 19. februara, dočekuje vlasnika sjajne Leizure etikete - Huertu.

 Steve Huerta, DJ i producent iz Los Anđelesa, trenutno stacioniran u Berlinu, postaje zapažen na elektronskoj sceni sa trakama 'Take Me Closer' i 'Can't Let Go' za Amadeus Records 2012.
Njegov sledeći singl 'Things I Didn't Mean' koji je producirao sa Uruluom dostigao je zapanjujuće visine, a Stivova muzika je dobila podršku DJ Maga, BBC 1 i XLR8R i našla se u izdanjima za Universal Music, Defected i Anjunadeep.

Huertin stil se vraća na korene haus muzike, zadržavajući dubok, moderan sjaj, ali ono što je možda najnepogrešivo je istančan osećaj atmosfere u njegovim muzičkim kompozicijama. Uz podršku najvećih izvođača u industriji, Huertine numere se mogu čuti u klubovima, festivalima i hangarima širom sveta.

Pored Huerte, Marko Nastić dočekuje Vladu Janjića, jednog od najuticajnijih ličnosti srpske klupske scene. Vlada Janjić je učestvovao u kreiranju scene od početka, obeležio jednu epohu klabinga u Srbiji, i ušao u legendu još devedesetih sa svojim vanserijskim setovima u Industriji. Svojim dj stilom u kome se susreću house, techno i elektronika iznad svega sledi svoj muzički uskus.

Karte su u prodaji po ceni od 1.000 rsd, online, kao i na svim Gigstix prodajnim mestima. Žurka pocinje u 23h, a određeni kontingent karata će se naći i na ulazu u klub. Vidimo se!


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :