Barutana klub Beograd

Novi album Who See na Deezeru!

Datum objave:30.07.2014

Pročitano:4840 puta

Kotorski sastav Who See objavio je novi, treći po redu studijski album, pod nazivom “Nemam ti kad”. Album sadrži 14 numera i dostupan je na Deezeru ali i ostalim digitalnim servisima širom sveta. Produkciju novog materijala su radili Seagal Prime, Dedduh, The outvaderz i Baby Dooks, a od gostiju tu su Maat Baandy, Random, Kendi, Kid Radja, DJ Raid, te njujorška rap legenda Sean Price.

 

 

“Kad smo počinjali raditi rap prije 15 godina, sve je krenulo iz zabave i igre, ne znajući da će cijela priča da se nastavi do današnjeg dana. Kao i tada, i danas sve to smatramo igrom i ne prestajemo da eksperimentisemo i da tražimo taj naš zvuk. Ipak, može se čuti da je ovaj album i produkcijski, a i sa tekstovima i temama ozbiljniji od predhodna dva, jer ti nemamo kad ko nekad”, kazao je Noyz povodom izlaska novog albuma.

 

Sean Price, jedan od najboljih MC-a na planeti, član legendarnog rap sastava Heltah Skeltah, takođe član super grupe Boot Camp Clik i grupe Random Axe, ima svoju deonicu u naslovnoj numeri koja je za potrebe video spota skraćena, a koju sada možete čuti u integralnoj verziji:

 

 

Ujedno od danas su na Deezeru dostupna prva dva albuma benda, debitantsko izdanje ‘Sviranje kupcu’ iz 2007. godine, i album ‘Krš i drača’ iz 2012. godine na kome se nalaze hit singlove ‘Reggaeton Montenegro’ i Nije preša, a koji je bendu doneo MTV nagradu.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (1)
Pošalji komentar
mirko nemirko
31.07.2014 11:32
opaki momci :)


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :