Novi album grupe Queen - Ekskluzivno na Logitech Squeezebox Radio plejeru

Datum objave:04.11.2009

Pročitano:4759 puta

By:Gorana Romčević

Novi album grupe Queen ekskluzivno dostupan na Logitech Squeezebox Radio plejeru
 
Kompanija Logitech predstavila je novi Queen Absolute Radio stream na svojoj nagrađivanoj familiji Logitech Squeezebox™ Wi-Fi muzičkih plejera. Predstavljen u saradnji sa rok grupom Queen, sa GOOM Radio® servisom, ovaj jedinstveni stream dostupan je ekskluzivno za Logitech Squeezebox Radio uređaju pre nego što se album pojavi u prodavnicama sredinom novembra.

Queen Absolute Radio je dobar primer visoko kvalitetne kombinacije muzike, priče i džinglova koje GOOM Radio nudi putem interneta publici od preko četiri miliona slušalaca. Queen Absolute Radio kombinuje ceo opus legendarnih hitova sa džinglovima, kao i sa audio klipovima u kojima Brian May i Roger Taylor pričaju o pesmama koje se nalaze na albumu Absolute Greatest. Svaki vlasnik Logitech Squeezebox muzičkog plejera može da uživa u radio stream-u bez obzira gde se nalazi na svetu.

Počevši od danas, Logitech je dodao podršku u SAD, Francuskoj i Nemačkoj za sve GOOM muzičke servise, za sve Squeezebox Wi-Fi muzičke plejere.

“GOOM Radio je uzbudljiv primer naprednog digitalnog radija i veoma smo zadovoljni što ćemo ga dodati u širok izbor muzičkih servisa dostupnih preko Logitech Squeezebox Wi-Fi muzičkih plejera.” rekao je Matt Cuson, direktor poslovnog razvoja Streaming Media poslovne jedinice kompanije Logitech. “Takođe smo uzbuđeni da ponudimo Queen Absolute Radio slušaocima širom sveta, u saradnji sa GOOM servisom i grupom Queen, koja je probijala granice u muzici poslednjih dvadeset godina.”

Novi album grupe Queen, Absolute Greatest, je trenutno dostupan ekskluzivno na Logitech Squeezebox Radio plejeru u periodu od dve nedelje, omogućavajući da ceo album, reči i audio komentari za svaku od pesama koje su dali Brian May i Roger Taylor, kao i seriju fotografija grupe Queen koje su dostupne po prvi put. Queen Absolute Radio, powered by GOOM, znači da je moguće nastaviti u uživanju u muzici sa albuma Absolute Greatest kao i dodatno slušati kada ekskluzivni period prođe i album se pojavi u prodaji. (16. novembra u Evropi, a 17. novembra u SAD).

Logitech Squeezebox Wi-Fi muzički plejeri omogućavaju jednostavan, intuitivan pristup beskonačnom muzičkom izboru, uključujući i internet radio, kao i ličnoj kolekciji digitalnih muzičkih fajlova i raznim muzičkim servisima poput Last.fm™, Napster®, Pandora® i od sada GOOM Radio. Svi proizvodi u Logitech Squeezebox liniji lako se povezuju na postojeću kućnu mrežu.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :