Novi album grupe Kanda, Kodža i Nebojša u prodaji!

Datum objave:19.02.2019

Pročitano:1538 puta

Lokacija: Beograd

Nakon pet godina izdavačke pauze, legendarni sastav Kanda, Kodža i Nebojša 15. februara konačno će objaviti album pod nazivom "Uskoro". I pre izlaska, ovo izdanje je već osvojilo publiku do sada objavljenim singlovima: "Prekidi ponovo", "Jamajka", "Misli dobro", "Letnji dan". Pesma "Tako volim da živim" unela je potpunu pometnju pred kraj prošle godine. Izabrana za „Mascom hit godine", snažno i neumoljivo, grupa Kanda, Kodža i Nebojša ovom pesmom potpisuje još jedan manifest oštrim rifovima i britkom pankerskom lirikom.

 


"Nema predaje, nema prodaje, zanos, varljivi osećaj da se za sve što nam se dešava i mi nešto pitamo, tako volim da živim jer stvarno baš volim da živim u smislu da se dešavaju loše stvari, a ipak volim da živim."
(Oliver Nektarijević za "Blic-Pop kultura")


Album "Uskoro" definitivno predstavlja KKN u najboljoj i najzrelijoj autorskoj i sviračkoj fazi. To su dokazali nedavnim koncertima u Smederevu, Kragujevcu, Novom Sadu a sve je kulminiralo tradicionalnim prvojanuarskim koncertom u klubu SubBeerni Centar u Beogradu. Grupu Kanda, Kodža i Nebojša čine: Oliver Nektarijević, Nenad Pejović, Janko Mostarlić, Vladan Rajović i Boško Stanojević.


Shodno uspehu, koji je i pre izlaska pozicionirao album "Uskoro" kao važno izdanje u tekućoj godini, Mascom i Kanda, Kodža i Nebojša spremili su puno iznenađenja za najvernije fanove benda. Budite u prvom redu, na specijalnom koncertu, polovinom marta (na tajnoj lokaciji), kojim će bend objaviti izlazak albuma "Uskoro" na vinilu.


"Kao glas zdravog razuma u nenormalnim okolnostima i melem na tešku ranu, novi album je tu da nas uveri da će sve biti u redu."
(Iz recenzije hardwiredmagazine.com)


Trenutno je u finalnoj fazi snimanje spotova za predstojeće singlove koji će izaći u drugoj polovini marta.
„Album jeste studijski, ali je najveći deo snimljenog zabeležen tako što smo svirali zajedno u studiju kao da smo na koncertu. Naredni video singl objavljujemo tkom marta za pesmu „Lako polako" a do leta će izaći još jedan video spot."
(Nenad Pejović, gitarista)


Mascom i Kanda, Kodža i Nebojša sa uzbuđenjem iščekuju prvi ikada štampani album na vinilu u diskografiji benda. Ljubitelji su već u mogućnosti da naruče ploču + kartu, u strogo limitiranom broju, i tako budu deo odabrane publike koja će prisustvovati koncertu, družiti se sa bendom i provesti veče uz svoju omiljenu grupu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :