Nove snage rokenrola 2015 u novosadskom klubu The Quarter

Datum objave:23.09.2015

Pročitano:4624 puta

Datum održavanja: 26.09.2015

Lokacija: The Quarter, Novi sad

U subotu 26. septembra sa početkom u 21.30 sati, u novosadskom klubu The Quarter, biće održan prvi deo mini festivala - Nove snage rokenrola 2015. kada će nastupiti bendovi Ćelava gospođa, Spunk, Clyde i Awaited.

 

Nove snage rokenrola 2015 u novosadskom klubu The Quarter

Krajem oktobra i novembra biće organizovana još dva koncerta i na svakom će nastupiti četiri benda iz Novog Sada i okoline. Bendovi koji žele da se prijave za učešće na oktobarskom i novembarskom koncertu, mogu svoje pesme u mp3 ili wav formatu ili youtube linkove da pošalju u inboks fejsbuk stranice Klasik rok, ili na mail adresu extreme.zone021@gmail.com.

Sve nastupe će pratiti stručni žiri u sastavu Obrad Škrbić (NS Koncert godine i Radio NS), Konstantin Polzović (NS Koncert godine i Exit), Predrag Novković (RTV - Oradio), Milan Rakić (Exit i Radio NS) i Srđan Grbić (klub Quarter), i izabrati pobednika koji će svojim nastupom otvoriti NS Koncert godine 2015.

Cena ulaznice za sve koncerte će biti 100 dinara po danu, a moći će da se kupe na dan koncerta na blagajni kluba Quarter. Prihod sa sva tri događaja će biti uplaćen Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine.

Pokrovitelj događaja je Uprava za kulturu grada Novog Sada, a organizator udruženje za promociju kulture i umetnosti Klasik rok.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :