NOVA VEB ZVEZDA: Pravi šale na račun života u Srbiji i ima 30 miliona pregleda!

Datum objave:15.11.2017

Pročitano:1393 puta

By:Dusan Milicevic

Svojim duhovitim klipovima Lošmi Panda i njegova devojka Jadranka već neko vreme uveseljavaju domaću internet zajednicu.

Lošmi Panda je u ovom trenutku možda i jedna od najvećih mladih web zvezda na Balkanu. A to bi kroz cifre izgledalo ovako: Ima 23 godine, blizu četvrt miliona followera na Instagramu, više od 100.000 na Youtube, a njegovi klipovi broje oko 30 miliona pregleda.

Alter ego Miloša Ivanovića, Lošmi Panda, sa svojom virtuelnom ekipom, devojkom Jadrankom i Mađarom Balijem, na duhovit način obrađuje teme koje zanimaju mlade iz svih mogućih oblasti. Kroz lik Jadranke pokazuje sve "blagodeti" poseti ginkologu, pravi pidžama partije, odlazi na maturu ili pak kao Mađar isteruje duhove, priča o marihuani, problemima u vezama i na šalterima, studentskoj službi, izborima, teretani...

- Inspiraciju pronalazim u svom mikro-kosmosu, ali i svakodnevnom životu i svim bitnim i „bitnim" stvarima koje nas okružuju. Šalimo se na i račun škakljivih tema, ali vodimo se time da nikoga lično ne dodirujemo. No, mogu vam reći da su sve stiuacije i likovi nisu slučajni, ali jesu izmišljeni. A uskoro spremamo i nešto totalno neočekivano, ima malo više sa muzikom – kaže Lošmi Panda.

Ovaj mladi Novosađanin je inače po vokaciji nail artist, u petak od 17 sati je priredio druženje sa svojim fanovima u prodavnici The Spot na Pozorišnom Trgu u NS. Tom prilikom organizovaće se nagradna igra i deliti pokloni, a fanovi će moći da upoznaju i Miloša i Lošmija i Jadranku i Mađara.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :