Nova postava CACTUS JACK-a premijerno u Beogradu!

Datum objave:07.04.2015

Pročitano:3398 puta

Datum održavanja: 10.04.2015

Lokacija: Klub Fest, Beograd

Grupa Cactus Jack po prvi put će se predstaviti beogradskoj publici sa novom postavom u petak, 10. aprila, u zemunskom klubu Fest.

 

Nova postava CACTUS JACK-a premijerno u Beogradu! | Klub Fest | 2015

Pored originalnih članova, gitariste Stevana Biraka i basiste Miodraga Krudulja, za mikrofonom će se naći Paja Bogdanović, nekadašnji frontmen grupe Beer Drinkers & Hell Raisers, kao i doskorašnji vođa beogradskog sastava Stereo Tip. Za bubnjevima je Dragan Živković Pizzi, poznat po radu sa grupom Karizma, dok je za klavijaturama Mladen Gošić iz najnovije postave grupe Alogia.

 Cactus Jack u ovom sastavu radi već nekoliko meseci, a publika je već imala prilike da ih vidi uživo na nastupima u Novom Sadu, Pančevu, Kovačici, Zrenjaninu i Smederevu. Grupa trenutno ugovara angažmane za predstojeće letnje moto-skupove širom Srbije, kao i u zemljama regiona, dok se za jesen uveliko planira rad na autorskom materijalu, o čemu će blagovremeno biti objavljene informacije.

Pored standardnih hard rock, pop rock i funky klasika koje izvode u originalnim aranžmanima, beogradskoj publici će se predstaviti i sa par autorskih pesama Cactus Jack-a, kao i Stereo Tipa.

Ulaz je 250 dinara, početak je u 23h časova.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :