Nova pojačanja stižu na tvrđavu! Mind Against, Disciples, Cattaneo b2b Saiz i Zabiela!

Datum objave:26.01.2016

Pročitano:5836 puta

Datum održavanja: 07.07.2016 - 10.07.2016

By:Sagor Mešković

Lokacija: Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad

Prvi put na ovim prostorima, u petak 8. jula na Arenu stiže popularni italijanski tech-house duo Mind Against, velikani prestižne "Life & Death" etikete koju je prošle godine predstavio drugi čuveni DJ duo iz Italije, Tale of Us. Techno, house i IDM prožeti zaraznim psihodeličnim zvukom 80-ih karakterišu braću Fognini. Alessandro i Federico autori su kultnih izdanja "Atlant", "Ceremonial", "Avalon" i "Strange Days" zahvaljujućim kojim "Life & Death" etiketa danas važi za jednu od predvodnika savremenog zvuka. Redovni su gosti Ričija Hawtina i Svena Vatha na Ibici, a za njihove nastupe danas se otimaju svi vodeći festivali.

 

EXIT Festival 2016 | Arena | Mind Against

Dublje note u petak na Arenu doneće i retko viđeni "back2back" duo koji čine argentinski maestro Hernan Cattaneo i španski inovator Henry Saiz. Sa karijerom od tri decenije, dizanjem argentinske house scene sa lokalnog na globalni nivo, saradnjom sa imenima kao što su Nick Warren, Guy J, Danny Howels i Henry Saiz , uz više od 30 originalnih i 50 remiks izdanja, Cattaneo je  ličnost koja uživa kultni status na globalnoj sceni. Nakon nastupa na svakom većem svetskom festivalu, jedan je od retkih koji je bio u vrhu i DJ Mag i Resident Advisor rang lista, potvrdivši titulu jednog od najuglednijih disk džokeja današnjice.

 

EXIT Festival 2016 | Arena | Hernan Cattaneo b2b Henri Saiz

Henri Saiz je madridski DJ i producent koji redovno izdaje za vodeće britanske etikete Renaissance, Global Underground i Bedrock. Njegova izdavačka kuća Natura Sonoris je proglašena za najbolju u 2011. godini, a njegov remiks singla "Lamur" od Guy J-a bio je "Essential New Tune" na BBC Radiju 1 u čuvenoj emisiji Pete Tonga. Poslednjih godina nastupao je na festivalima kao što su Sonar, Creamfields i Global Gathering.

Iste večeri na Arenu dolazi i londonski trio Disciples, koji čine Nathan D. Duvall, Gavin Harryman Koolmon, i Luke Anthony McDermott. Njihov rad prvi je prepoznao veliki Pete Tong izdvojivši dva njihova singla "Catwalk" i "They Don't Know" koji su neizostavni u setovima vodećih imena na svetskoj house sceni. Poznati po izuzetnim deep-house setovima i produkciji, a njihov singl "How Deep is Your Love" koji su radili sa Calvinom Harrisom je postao jedan od najvećih svetskih hitova 2015. godine.

 

EXIT Festival 2016 | Arena | Disciples

Noć ranije, u četvrtak 7. jula, pravo usijanje za DJ pultom doneće istinski virtuoz i nepogrešivi majstor miksa James Zabiela. Tehnički savršeni setovi donele su mu poštovanje kolega na svim meridijanima. Ljubiteljima njegovog zvuka poznat je po "Renaissance" miks kompilacijama, čestim gostovanjima kod Pete Tonga u emisiji "Essential Mix" na BBC Radio 1, a publika Exita i dalje pamti njegov debi na Areni 2006. godine.

 

EXIT Festival 2016 | Arena | James Zabiela

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. Nastupe su već potvrdili Ellie Goulding, Wiz Khalifa, Bastille, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Lost Frequencies, Solomun, Robin Schulz, Nicky Romero, Ms. Dynamite, Zomboy, Wilkinson, Mind Against, Disciples, Dub Pistols, Kensington, Feder, Sam Feldt, DJ Hype, Andy C, Modestep, Ivy Lab, Sub Zero, Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz, James Zabiela, Tommy Four Seven, Antigone, Francois X i Shlømo. Ulaznice za Exit i Sea Dance prodaju se po ceni od 5.990, odnosno 3.990 dinara, dok cela Exit Avantura košta samo 6.990 dinara, što je ušteda od 60% u odnosu na finalnu cenu!

Ulaznice su dostupne putem www.exitfest.org, te u prodajnoj mreži Gigs Tix na preko 60 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije, među kojima su i knjižare Vulkan, te lanac prodavnica Corner Shop. Putem sajta exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj od 65 evra za Exit ili 89 evra za celu Exit Avanturu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :