Nova Logitechova osvetljena tastatura

Datum objave:02.09.2008

Pročitano:5005 puta

U želji da Vam olakša potragu za tastaturom koja će najbolje zadovoljiti Vaše potrebe, Logitech je predstavio tri nova modela — Logitech® Illuminated tastaturu koja kombinuje optimizovano pozadinsko osvetljenje, Logitech PerfectStroke™ sistem kucanja, ujedno i Logitechov najtanji dizajn do sada i Logitech® diNovo tastaturu za prenosne računare, napravljenu za korisnike koji uz laptop, za udobnije kucanje koriste tastaturu.
Novost u ponudi je i Logitech® Cordless Desktop™ S520 kombincija tastature i miša koja će zadovoljiti različite načine upotrebe računara.

“Mogućnost da se odabere ona tastatura koja odgovara ukusu korisnika, sve je važnija stavka pri kupovini”, rekao je Denis Pavilard, potpredsednik marketinga za Logitechove tastature i komplete. “Naše tri nove tastature prate taj trend i obuhvataju najrazličitije vidove upotrebe: od rada u mraku do komfornijeg kucanja pri korišćenju laptopa.”

LOGITECH ILLUMINATED TASTATURA


Logitech Illuminated tastatura olakšava kucanje čak i u mraku. Kombinacijom reflektora od mikrosočiva, višeslojnog farbanja i laserskog graviranja Logitech je stvorio sjajnije i preciznije pozadinsko osvetljenje koje olakšava čitanje, čime je optimizovao postojeću tehnologiju pozadinskog osvetljenja. Bez obzira na to da li kucate e-mail ili četujete s prijateljima, podesivo pozadinsko osvetljenje daje Vam dovoljnu količinu svetla


Transparentnog okvira, ultra-tanka Illuminated tastatura (9,3 milimetara od osnove do vrha) predstavlja elegantan dodatak radnom stolu. U želji da se izbalansira forma i funkcionalnost, novi model poseduje tastere pune veličine (uključujući i numeričku sekciju), mekano odmorište za dlanove, kompletan niz funkcijskih tastera, kao i tastere za kontrolu reprodukcije multimedijalnih materijala, pojačavanja i stišavanja zvuka.


PERFECTSTROKE SISTEM

Logitech Illuminated tastatura i diNovo tastatura za laptopove poseduju Logitech PerfectStroke sistem koji obezbeđuje udobnije, tečno i tiho kucanje. PerfectStroke sistem osmišljen je tako da tasteri duže putuju u odnosu na standardne tastature na laptopovima: 3,2 u odnosu na 2,2 milimetra, čime je, zbog komfora, optimizovan put koji prsti prelaze da bi aktivirali taster. Mikromakaze raspoređuju silu ravnomerno po površini, tako da imate isti osećaj bez obzira na to da li kucate po sredini ili ivici tastera.LOGITECH diNOVO TASTATURA ZA PRENOSNE RAČUNARE
Laptop je postao stvar izbora, tokom kog korisnici često moraju da prave kompromise između udobnosti i funkcionalnosti da bi dobili ugodnije računare pogodnije za prenos. Logitech je razvio niz periferija, uključujući miševe i seriju Alto™ postolja, koje povećavaju prednosti i smanjuju izazove koje postavljaju laptopovi. Prva Logitechova diNovo tastatura napravljena specijalno za prenosne računare, pune je veličine, poseduje numeričku sekciju i PerfectStroke sistem. Korišćenjem diNovo tastature za laptopove uz Logitech® Alto™ Connect ili Logitech® Alto™ Express postolja, svoje okruženje možete pretvoriti u udobno mesto za rad i igranje, ujedno se štiteći od toplote laptopa.Zasnovana na prepoznatljivoj Logitechovoj liniji diNovo™ tastatura, impresivno tanka (22,1 milimetar od osnove do vrhova tastera) diNovo za laptopove je crne boje i sjajnog finiša, odmorište za dlanove je od brušenog aluminijuma i odlično izgleda uz bilo koji prenosni računar. Logitechova napredna 2,4 GHz bežična tehnologija znatno smanjuje interferenciju i efikasno eliminiše kašnjenja i prekide u vezi, a optimizovan sistema upravljanja energijom omogućava da baterija u tastaturi traje 3 godine.
LOGITECH CORDLESS DESKTOP S520

Napravljena u kombinaciji mat crne i sive boje, zaobljenih ivica, nežno uvijenog odmorišta za dlanove i pravim linijima punog rasporeda, savremena, ali kompaktna S520 tastatura odlično se slaže sa računarima različite namene. Pored toga, odlične performanse bežičnog laserskog miša pružaju izuzetnu preciznost i glatko kretanje, znatno bolje od optičkih miševa.Nova Logitechova kombinacija tastature i miša obezbeđuje do osam meseci trajanja baterije u mišu i do 15 meseci u tastaturi, a omogućava pristup Wordu®, Excelu® i internet brauzeru pritiskom na jedan taster. Četiri funkcijska tastera koja se mogu programirati omogućavaju prilagođavanje tastature individualnim željama korisnika, a set tastera za kontrolu multimedije i zvuka olakšava (nakon instalacije softvera dostupnog bez ikakve dodatne naknade sa adrese www.logitech.com/downloads) upravljanje zabavnim sadržajima.


CENE I DOSTUPNOST

Logitech Illuminated tastatura trebalo bi da bude dostupna u SAD i Evropi u oktobru po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 79,99 evra, Logitech diNovo tastatura za prenosne računare trebalo bi da bude dostupna u oktobru, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 89,99 evra, a Logitech Cordless Desktop S520 komplet trebalo bi da bude dostupan u septembru po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 59,99 evra.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :