Nova kompilacija “Balkan Under The Radar”

Datum objave:23.12.2018

Pročitano:586 puta

Posle višemesečne pripreme, regionalna godišnja kompilacija "Balkan Under The Radar" pod okriljem Black Planet Records-a doživela je svoje šesto izdanje. Budući da je već učvrstila zvuk etikete i rezidente, ekipa sa Crne planete Vam ove godine predstavlja kompilaciju broj 6 nazvanu "Black Box".

 Kompilacije "Balkan Under The Radar " imaju za cilj otkrivanje zanimljivih imena uglavnom iz Srbije, ali i iz ostalih zemalja sa prostora Balkana, uz naravno naše rezidente i prijatelje. Uspeli smo da objedinimo podzemlje skoro svih bivših jugoslovenskih republika. Većina stvari je pravljeno specijalno za ovu kompilaciju, a sve nisu zvanično objavljivane.

Ovog puta kompilacija se sastoji iz dve celine sa 29 numera izvođača iz celog regiona. Prvi disk je posvećen sviračkim i elektronskim alternativnim projektima sa vokalima. Drugi disk je posvećen eksperimentalnoj instrumentalnoj muzici i elektronici a sadrži noise, eksperimentalne i spoken word uratke. Što se tiče zastupljenosti pravaca - i ovoga put je dijapazon širok – alternativa, elektronika stoner, industrial, ambient, dnb, noise, jazz-funk, hip-hop, fusion, experimental itd. Ovogodišnja novina je mali literarni dodatak skriven među pesmama. Artwork je uradio Jovan Shpira Obradović. Ovogodišnja novina je mali literarni dodatak skriven među pesmama.

 Kompilacija je dostupna za besplatno slušanje i preuzimanje. Uživajte i podelite sa drugima.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :