Nova knjiga Milana B. Popovićа "Bolji od svog života"

Datum objave:13.02.2021

Pročitano:1816 puta

Lokacija: Beograd

Upravo je objavljena sedma po redu nova knjiga pesnika, publiciste, kolumniste, CD recenzenta i novinara, Milana B. Popovića - 'Bolji od svog života'!

 

Milan B. Popovic

 

Ona, pored tridesetak istaknutih pesama iz prve tri knjige Milanove pesničke Trilogije, među svojim koricama nove knjige 'Bolji od svog života' krije jednog novog Milana B . Popovića, u potpuno novih 70 pesama, još iskrenijeg, još ispovednijeg, još intimnijeg...više nego ikada do sada. Milan ovoga puta golim grudima ide na bajonete! On je izašao iz čaure a pesme mu nisu ni banalne ni patetične. Milan B. Popović dodaje da je knjiga 'Bolji od svog života' kruna njegove dosadašnje pesničke karijere i zahvaljuje se Bogu i Muzama što su ga darivale inspiracijom od 2006. pa sve do samog početka 2021. godine.

O Milanovom novinarskom radu, književnom radu i muzičkom radu nešto detaljnije a na jednom mestu možete pronaći na sledećem linku.

Sve naslovne strane korica knjiga i ilustracije muzičkih CD kompilacija (osim jedne knjige: MINA SIMIĆ) likovno je oslikao akademski slikar i grafičar JAKŠA VLAHOVIĆ, inače, iz čuvene likovne porodice Vlahović, sin legendarnog Jugoslava Vlahovića. Jakša je i gitarista & kompozitor beogradskog metal sastava Abonos, sa kojim je Milan imao i muzičko tekstualnu umetničku saradnju na Milanovoj pesmi Urlik! Ta pesma našla se na Milanovoj hard rock muzičkoj CD kompilaciji Vreme brutalnih dobronamernika, na kojem su 17 sastava i izvođača snimili svoju autorsku muziku i otpevali Milanove stihove iz prve 4 knjige pesama.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :