Nova imena na Sziget festivalu: The Chemical Brothers, Tinie Tempah i drugi

Datum objave:08.06.2016

Pročitano:3827 puta

Datum održavanja: 10.08.2016 - 17.08.2016

Lokacija: Budimpešta

Sastav Sziget festivala postaje sve raznovrsniji po pitanju muzičkih žanrova. Izvođači koji će se pridružiti do sada najavljenim su The Chemical Brothers, Tinie Tempah, Editors, BOY, BØRNS, Fedde Le Grand, Laidback Luke i mnogi drugi.

 

The Chemical Brothers

 

Ovo je ujedno i poslednja velika objava za ovogodišnji festival koji se održava od 10. do 17. avgusta na prelepom ostrvu u srcu Budimpešte. Ulaznice za 7 dana neverovatne zabave se prodaju rekordnom brzinom, stoga preporučujemo da požurite da ih nabavite pre nego što budu rasprodate.


Detaljan program sa vremenom nastupa izvođača biće objavljen sledeće nedelje!

 

Tinie Tempah


Na glavnu i najveću binu Sziget festivala stižu nam The Chemical Brothers, koji će nastupati 10. avgusta, i Tinie Tempah, koji je na programu 14. avgusta. U poslednjih dvadeset godina The Chemical Brothers su redefinisali način izvođenja elektronske muzike uživo. Tinie Tempah, 23-godišnji britanski reper doneće sjajne bitove na glavnu binu.

 

Editors


Bina OTP Bank A38 ugostiće bend Editors, koji se sada zvanično vraćaju, harizmatični duo koji čine BOY i američkog muzičara BØRNS, a na drugu najveću binu festivala stižu i Wiwek, Snails, Maduk ft. MC Mota, Noisia 'Outer Edges' i Kasra.
Na festival stižu i velikani elektronske muzike, kao što su Jay Hardway, Volt&State, Fedde Le Grand, D-Wayne, Tujamo i Laidback Luke. Telekom Arena će takođe ugostiti i Apster, StadiumX, Breathe Caroline, Nick Talos, Blinders, 2empress, Ravitez, Las Salinas i Yves V.


Ulaznice se prodaju rekordnom brzinom. Petodnevne propusnice su već rasprodate, dok je više od 90% karata za sedam dana festivalu prodato. Oni koji žele da budu deo „Ostrva slobode“ ovog leta i da uživaju u sedam dana nezaboravne zabave, treba da požure sa kupovinom ulaznica.


Ulaznice i informacije na: http://rs.szigetfestival.com/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :