Nova imena na Lake Festu

Datum objave:20.06.2017

Pročitano:5293 puta

Datum održavanja: 11.08.2017 - 13.08.2017

By:Marko Ristić

Lokacija: Nikšić

Nakon što je nedavno saopšteno da je prvi potvrđeni izvođač na Lake Festu beogradski metal/punk bend Mortal Kombat, ovaj festival koji će se održati od 11. do 13. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću, objavio je nova imena. Lineupu sedmog Lake Festa pridružuju se Natali Dizdar, Hladno pivo, Samostalni referenti i Parampaščad. 

 

Mortal Kombat / Foto: Marko Ristić

Mortal Kombat / Foto: Marko Ristić

 

Mortal Kombat će nastupiti 13. avgusta, a u susret tome izjavili su:  "Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo po drugi put nastupiti na Lake festivalu. To znači da prije dvije godine nismo zeznuli stvar, čim nas opet zovu. Vidimo se na jezeru, živeo Nikšić!”

 

Natali Dizdar

Natali Dizdar

 

Natali Dizdar će se pojaviti na prostoru prokraj Krupačkog jezera 12. avgusta kada će svim prisutnima promovisati svoj poslednji studijski album “Iluzije” u izdanju matične kuče Agapa. Natali će svojom harizmom I hitovima sa sva tri albuma sigurno oduševiti sve prisutne. Njenu karijeru ne treba posebno predstavljati, jer ako ste se upleli u radio talase stanica u region, nju niste mogli promašiti.

 

Hladno Pivo

Hladno Pivo

 

Popularni hrvatski bend Hladno pivo, nakon četiri godine će opet nastupati na Lake Festivalu prvog dana festivala, u petak 11. avgusta. Zagrebački pank rokeri su poslednji put promovisali album “Svijet glamura”, a u međuvremenu su objavili još jedno izdanje pod naslovom “Dani zatvorenih vrata” u aprilu 2015. Budući da je frontmen Hladnog piva Mile Kekin trenutno posvećen radu na svom solo albumu, očekuje se da hrvatski sastav na Krupcu odsvira svoje najveće hitove iz dosadašnje karijere, bez ikakvih noviteta.

 

Samostalni referenti

 

Samostalni referenti jedan su od najpoznatijih ska bendova sa ex Yu prostora, čuveni po energičnim nastupima, u što se i crnogorska publika mogla uvjeriti prošle godine na njihovim klupskim svirkama u Podgorici i Nikšiću. Prošle godine proslavili
su dvije decenije rada, ali i pored toliko staža iza sebe imaju samo jedan zvaničan album i brojne singlove. Ovo će im biti drugi nastup na LAKE FESTu, a datum je 13. avgust.

 

Parampaščad


Sastav Parampaščad postoji od avgusta 2011. dok je u sadašnjem sastavu od leta 2014. godine. Bend je iz Spuža i čine ga Momčilo Radulović – bas gitara, Marko Milonjić – bubnjevi i Stefan Pantović – gitara i vokal. Za sebe kažu da su žanrovski malo šireg viđenja, ali im je baza Alt pop/Alt Rock ili kako oni vole da kažu “Spuški progresiv”. Oni nastupaju na festivalu 12. avgusta.

 

Sedmo izdanje Lake Festa se održava od 11. do 13. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću. Ulaznice će biti u prodaji početkom jula, cena karte ostaje nepromenjena i ona iznosi 10€ za jedno veče i 25€ za komplet ulaznica.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :