Nova godina u klubu Drugstore

Datum objave:27.12.2022

Pročitano:413 puta

Datum održavanja: 31.12.2022

Lokacija: Beograd

Vladimir Dubyshkin, LOLSNAKE, Elli Acula, J-Lost i još gostiju na dve bine kluba

Najbolje Dragstorove žurke su upravo one koje klub organizuje za doček Nove godine, kada se pod čuvenim betonskim krovom sretnu neki od najboljih aktuelnih lokalnih i regionalnih sa didžejevima iz sveta. Ove godine, na velikoj bini kluba, program će predvoditi Rus Vladimir Dubyshkin koji će predstaviti svoj hibridni set, i mlade nade Berlina, Elli Acula i Lolsnake.

 Elli Acula i Dubyshkin su nedavno gostovali u Dragstoru i upečatljivim nastupima osigurali još jednu pozivnicu. Lolsnake je didžejica iransko-američkog porekla sa boravištem u Berlinu, pokretačica Weeeirdos serije žurki koju je publika širom sveta uponala preko nastupa zabeleženih na HÖR kanalu.

Romu Ptashenka je domaća publika upoznala na nedavnoj MRAK x Popoff Kitchen žurci u Dragstoru. Osnivač moskovskog Popoff Kitchen serijala se dokazao u Crnoj sobi kluba zabavnom mešavinom tehna i queer klabing klasika.

Najveću podršku onlajn publike u vezi sa novogodišnjim bukingom u Dragstoru su definitivno dobili Bugari J-Lost i Stean Alexandrov koji će otvoriti Crnu sobu. Tu čast će u Velikoj sobi imati Stevie Whisper, osnivač YES lejbla i serijala žurki od kog očekujemo novogodišnji miks panka, repa i savremene elektronike. Veliku sobu će zatvoriti Novosađanin Muhi kog publika pamti sa Cage Rage žurki.

U crnoj sobi ćemo slušati i rezidenta Dragstora, Kӣra, suosnivačicu Bijat kolektiva, Matale, i predstavnika SUTRA ekipe, AM Hi-ja.

 

LINEUPMAIN ROOM

Vladimir Dubyshkin HYBRID

Elli Acula

Lolsnake

Stevie Whisper

MuhiBLACK ROOM

J-Lost b2b Stefan Alexandrov

Roma Ptashenko

Kӣr

AM Hi

MataleFACEBOOK EVENT


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :