Nova godina u beogradskoj techno katedrali: Ø [Phase] u najluđoj noći, Francois X za reprizu

Datum objave:23.12.2016

Pročitano:5350 puta

Datum održavanja: 31.12.2016 - 01.01.2017

By:Milica Čule

Lokacija: Drugstore

Završavajući fenomenalnu klupsku godinu sa velikim praskom, Drugstore klub je za novogodišnju žurku pripremio veoma uzbudljiv program sa važnim i izvrsnim imenima, kao i pažljivo odabranu selekciju domaće podrške. Sve prostorije Drugstora biće otvorene te ćete moći da ostetite posebnu atmosferu po kojoj se ovaj klub izdvaja i zbog koje je postao važno mesto na mapi evropske anderground klupske scene.

 

Drugstore / Foto: Nemanja Knežević
Drugstore / Foto: Nemanja Knežević


U tehno katedrali imaćete prilike da čujete londonskog DJ-a i producenta Ø [Phase]-a koji je na sceni od 1990-ih. Njegov zvuk se u potpunosti razvio od 2007 kada je počeo da izdaje na Tokenu i doživeo zapaženo svetsko priznanje. Odličan producent industrijalnog tehna i još zanimljiviji DJ, pružiće vam autentično iskustvo rejva. Osim njega, na velikoj bini će se naći atom/output live, Filip Xavi kao rezident Drugstora i prvi put za beogradsku publiku će svirati Leo Lumezi!

 

Drugstore Nova godina

U Black roomu puštaće Alessandro Adriani, italijan koji je u Berlinu od 2009 zaslužan za otkrivanje mnogobrojnih obskurnih elektro i industrijalnih zvukova širom sveta na svom lejblu Mannequin Records.

Zatim. 33.10.3402 i Nemanja Krstić, kao i Mangulica FM i Luka Kozlovački koji će imati live nastupe. U Secret Chambersima zabavljaće vas Dušan Janković i Stevie Whisper.

 

Drugstore Nova godina - 1. januar

Takođe, spremili smo posebno iznenađenje za sve fanove! Na zahtev i interesovanje mnogih koji su imali priliku da uživaju na zatvaranju Secret Gardena i setu Francois X-a, ovaj entuzijast i prijatelj kluba će se prvog januara vratiti u Drugstore za intimniju žurku sa limitiranim kapacitetom od 300 ljudi.

Preko Eventima možete kupiti pojedinačnu ulaznicu za sam doček koja iznosi 1400 dinara, dok po specijalnoj ceni od 1800 dinaraimate mogućnost da uzmete komplet karata za obe večeri.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :