Nova cena karte za Modular Journey w/ Cleric & Stigmata

Datum objave:15.03.2018

Pročitano:2064 puta

Datum održavanja: 28.04.2018

Lokacija: Beograd

Rasprodat je prvi kontigent ulaznica po promo ceni za Modular Journey w/ Cleric & Stigmata u klubu Drugstore. Karte za veliku žurku 28. aprila trenutno se prodaju po ceni od 690 dinara, online i u svim prodajnim objektima mreže Eventim Serbia. Naredna promena cene očekuje se početkom aprila.

 


Misteriozni mančesterski di-džej i producent Cleric aktivan je od 2012. godine, a do sada je muziku izdavao za velike svetske etikete kao što su Arts i Figure. Osim toga i sam je predvodnik Clergy izdavačke kuće. Slavan po atmosferičnosti i oštrini zvuka koji producira, Cleric opisuje svoju muziku kao sredstvo za prenos emocija na druge.


André Walter je aktivan na sceni još od devedesetih, kada je upoznao i počeo da sarađuje sa Chris Liebing-om. Osim osnivanja zajedničke etikete, učestvovao je u brojnim projektima sa legendarnim svetskim di-džejem, a njegova produkcija i danas evocira uspomene na zlatne tehno godine. Danas sam nastupa i producira pod alijasom Stigmata, a aktuelan mu je novi album Paraspectral.

 


Rezidenti party serijala TKNO, koji će predstaviti svoju etiketu Tauten, i Miles Nitch, predstavnik nemačke agencije Modular Source, takođe će nastupiti na ovom događaju.


Modular Journey žurke, iza kojih stoje Tauten i buking agencija Modular Source, organizuju se u Srbiji i Nemačkoj. U Beogradu smo na njima slušali imena kao što su Keith Carnal, Stigmata, Regal i SHDW & Obscure Shape.

 

 


Više informacija o Modular Journey w/ Cleric & Stigmata može se pronaći na Fejsbuku, a o ulaznicama na sajtu Eventim Serbia.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :