Nouvelle Vague u petak u Barutani!

Datum objave:19.08.2014

Pročitano:3673 puta

Datum održavanja: 22.08.2014

By:Hana Adrović

Lokacija: Barutana, Beograd

U petak, 22. avgusta od 22h, u Barutani će nastupiti najpoznatiji cover bend na svetu Nouvelle Vague! Posetioci Barutane će ovog petka ponovo moći da čuju neke od legendarnih numera izvedene u Nouvelle Vague maniru i to: “Love Will Tear Us Apart” (Joy Division), “In A Manner Of Speaking” (Tuxedomoon), “Master and Servant” (Depeche Mode), “God Save the Queen” (Sex Pistols), “Dancing with Myself” (Billy Idol), “Road to Nowhere” (Talking Heads), ali i mnoge druge. Nouvelle Vague predvode producenati Marc Collin i Olivier Libaux, a bend se proslavio obradama hitova novog talasa i punk i rock klasika. Zaštitni znak benda su i energični live nastupi sa dve uvek harizmatične i vrhunske pevačice, a u Barutani će 22. avgusta nastupiti Phoebe i Zula, dve legendarne pevačice ovog sastava, a video u kom njih dve pozivaju publiku na beogradski koncert pogledajte OVDE.

 

 

Podsećamo - zabava se nakon koncerta nastavlja na istom mestu uz ekscentričnog francuza Kid Loco-a, koji garantuje celonoćni provod uz acid-jazz ritmove. Kid Loco je francuski muzičar i producent elektro žanrova, čija je muzika dosta slična produkciji izvođača kao što su Air i Dimitri from Paris. Ovaj talentovani producent već gotovo 20 godina producira muziku kako za svoja, tako i za studijska izdanja drugih muzičara. Tokom dugogodišnje karijere, Kid Loco je sarađivao sa Džarvisom Kokerom iz benda Pulp, kao i bendovima Mogwai i A Band Called Quinn.

 

Cena ulaznica u pretprodaji od danas iznosi 1.800 dinara, a ograničen broj karata se može kupiti na svim mestima Eventima i Gigstix-a i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :