Noćne more 19. jula u bašti kluba Drugstore

Datum objave:16.07.2019

Pročitano:1689 puta

Datum održavanja: 19.07.2019

Lokacija: Beograd

NOĆNE MORE je serija događaja koji predstavljaju live izvođače dark synth, cold wave, synth punk, EBM, industrial noise i ostalih derivativnih eksperimentalnih muzičkih žanrova. Fuzija mašine i živog performativnog subjekta. Organsko i neorgansko u klinču. Noćne more neguju direktnu razmenu energije između izvođača i uživaoca, a pored živih nastupa, na zabavi nastupaju i DJ-evi sa mračnijim, eklektičnim ukusom.

 


Naredne Noćne more desiće se 19.07. u bašti kluba Drugstore. Headliner je Donna Haringwey, muzički projekat Tonija Quiroge, Talijana smeštenog u Berlinu. Muzikom se počeo baviti u hardcore i black metal bendovima. Njegova muzička praksa je evoluirala u EBM, noise i žive actove industrial rejva. Organizuje događaje Toni’s Night u Londonu i drži lejbl AMOK Tapes. Član je synth-punk dua Raum-Zeit, sa Eindkrakom.


Pored njega, nastupiće Nike Eyes, Marie Cherie i UBICA.

Marie Cherie dolazi iz bečkog geta gde organizuje i kurira par eksperimentalnih i politički angažovanih live i klubskih dešavanja. U setovima prenosi specifičnu viziju zvuka kroz široko razumevanje i pristup muzici. Kombinuje psihodelične ritmove krauta sa tehno i industrijskim, kao i plemenske, kosmičke, acid i punk uticaje.

 Nike Eyes su beogradski pop duo. Lo-fi turbo synth punk. Dada industrial power couple. Vrsta benda koji možete doživeti u potpunosti tek prisustvom na njihovom živom nastupu.

Letnje Noćne more otvoriće UBICA, beogradska DJ i promoterka koja organizuje žurke pod imenom Mostly Joking sa fokusom na nove tendencije u elektronskoj muzici i uspostavljanju dijalog sa popom, turbo folkom i TV kulturom. UBICA juri hipersavremenu plesnu muziku, od bizarnog brutalnog techna do sexy sanjivog r'n'b-a. Eklektik.

 Posetiće nas i specijalni gost, koji otelovljuje ideju koja stoji iza Noćnih Mora, u žanru atipičnom za NM koncept. Ruski dizertant.

Karte za Noćne more možete nabaviti u pretprodaji u Zaokretu i Dimu (Cetinjska 15), po ceni od 400 RSD. Na ulazu će cena karte iznositi 600 RSD.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :