No Sleep Barcelona: Promo žurka EXIT festivala u španskoj metropoli!

Datum objave:18.05.2016

Pročitano:4664 puta

Datum održavanja: 18.05.2016

Lokacija: Barselona, Španija

Nitsa, jedan od najlepših klubova Evrope, smešten u legendarnoj, pozorišnoj Sali Apolo u Barseloni, u petak 20. maja promovisaće ovogodišnji program No Sleep Novi Sad bine na EXIT festivalu! Biće to velika No Sleep Barcelona žurka u jednom od vodećih evropskih klubova, sa tradicijom od preko tri decenije, a nastupaju američki producent DeepChord, legenda Barselone DJ Fra i sve popularniji španski DJ Angel Molina.

 

No Sleep Barcelona

 

Čast da ima centralni set večeri i brani boje No Sleep bine imaće jedna od naših vodećih međunarodnih DJ zvezda, Tijana T! Nitsa Barcelona ove godine dolazi i na EXIT u četvrtak 7. jula na No Sleep Novi Sad binu, a zvuk grada koji ne spava na Petrovaradinsku tvrđavu doneće kombinovani tim u sastavu Rebolledo, The Hacker, DJ Fra, Tijana T i Klaus!

 


To je ujedno i nastavak saradnje dva velika evropska festivala, Exita i Primavera Sound festivala, koji su osnovali i vode upravo ljudi iz kluba Nitsa! Klub se nalazi u samom centru Barselone, u staroj pozorišnoj sali čija istorija seže skoro ceo vek, a i danas je krase veliki lusteri, lože, klasična scena i pozorišne zavese zbog koji mnogi mediji poput Gardijana, Resident Advisora smatraju Nitsu za apsolutni dragulj među evropskim klubovima. I program kluba Nitsa pažljivo se bira već tri decenije, a klub radi čak sedam dana u nedelji, 365 dana godišnje! Među poznatim izvođačima koji redovno nastupaju u ovom klubu svakako se izdvajaju Nicolas Jaar, Hot Chip, Dixon, Jeff Mills, Miss Kittin & The Hacker, Rebolledo, John Talabot, Jackmaster i brojni drugi.


Ovogodišnji koncept No Sleep Novi Sad bine predstaviće četiri noći u znaku nekih od vodećih "underground" klubova Evrope. Pored kluba Nitsa iz Barcelone, svoj zvuk predstaviće i čuvena tehno institucija Tresor iz Berlina, trenutno možda i najpopularniji evropski klub, Concrete iz Pariza, te udruženi zajedno, najuzbudljiviji austrijski klub Grelle Forelle iz Beča i kultni domaći klub Drugstore iz Beograda.


Svoje nastupe na kultnoj bini Exita već su potvrdili Moritz von Oswald, Rebolledo, Tommy Four Seven, Dasha Rush, The Hacker, Zadig, Antigone, Psyk, Francois X, DJ Fra, Tijana T, Shlømo, Lag, Regen, Filip Xavi i Klaus, dok se uskoro očekuje i program završne večeri u nedelju, 10. jula.


Poklon cena jednodnevnih ulaznica za EXIT samo u petak za najbrže!
Najbrži fanovi Exit festivala u petak, 20. maja od 12h imaće jedinstvenu priliku da nabave jednodnevne ulaznice za festivalski dan po sopstvenom izboru po poklon ceni od samo 1.990 dinara za četvrtak, petak i subotu i 2.490 dinara za poslednji dan Exit festivala, nedelju! Količine jednodnevnih ulaznica po poklon ceni veoma su ograničene i biće dostupne na centralnoj blagajni Gigstixa u tržnom centru Pariski magazin u Novom Sadu. Ulaznice će u petak biti dostupne i u prodajnoj mreži Gigs Tix u ostalim gradovima Srbije, kao i online, putem sajta Gigstix.


U toku je i omiljena akcija EXIT fanova u kojom društvo koje zajedno kupi četiri četvorodnevne ulaznice za EXIT, trodnevne Sea Dance ili za celu EXIT Avanturu, petu dobija na poklon! Ulaznice za Exit i Sea Dance prodaju se po ceni od 6.490, odnosno 4.990 dinara, dok cela Exit Avantura košta samo 6.990 dinara. Putem sajta exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj od 65 evra za Exit ili 89 evra za celu Exit Avanturu. Turistički aranžmani dostupni su i na rate, a više informacija o ovome možete dobiti putem mejla info@exittrip.org.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :