Barutana klub Beograd

NIKOLA VRANJKOVIĆ U FESTU 25.OKTOBRA

Datum objave:10.10.2019

Pročitano:1712 puta

Datum održavanja: 25.10.2019

Lokacija: Beograd

Nikola Vranjković nastupiće u klubu Fest u Zemunu u petak, 25.oktobra u 22h!

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik i kompozitor. Više od jedne decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out. Njegov prvi samostalni album "Za ovde ili za poneti" izašao je 2001. godine, a posle raspada matičnog benda objavio je mini album "Bremeplov" (2014) i dvostruki album "Veronautika" u novembru 2017.

Njegova pozicija na sceni nezavisna je i samostalna – u pitanju je poseban fenomen koji na različite načine traje više od dvadeset pet godina. Album "Veronautika" je po glasovima slušalaca radija Beograd 202 proglašen za najbolji album prošle godine. Nikola Vranjković dobio je i nagradu "Strune od svetla" koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok i bluz muzici.Nakon velikog broja uspešnih nastupa u toku 2018.godine, fantastičnog, rasprodatog koncerta u Domu sindikata i izuzetno uspešne 2019.godine, Nikola Vranjković ponovo dolazi u klub Fest u Zemunu! Uz Vranjkovića nastupa i sastav u kome su bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavjaturu.

Koncert u klubu Fest bio je najavljen za dan kasnije ali je zbog svirki koje se 18.i 26.oktobra odrzavaju za Koju iz Discipline Kičme, Nikola rešio da datum svog nastupa pomeri: "Pozivamo vas da svojim prisustvom date podršku velikom autoru i muzičaru" napisao je na društvenim mrežama: "Naš koncert u Zemunu u klubu Fest pomerili smo na petak ,25.oktobar."

Ne propustite još jedno magično veče uz jednog od naših najboljih autora i kompozitora, dođite 25.oktobra u klub Fest i dozvolite Nikoli Vranjkoviću i njegovom sjajnom bendu da vas izmeste u jedan sasvim drugačiji svet...

Ulaznice su u prodaji u klubu Fest i u Felix Shop-u (TC Sremska) pretprodajnoj ceni od 800 RSD. Od 20.10. ulaznice će se prodavati po ceni od 1000 RSD.

Facebook event


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :