Barutana klub Beograd

Nikola Vranjković sa novim bendom u beogradskom Klubu Gun

Datum objave:20.11.2013

Pročitano:3997 puta

Datum održavanja: 26.12.2013

By:Miroslava Ignjić

Lokacija: KC Grad, Beograd

Predstojeći koncerti najavljuju novu fazu karijere i stvaralaštva Nikole Vranjkovića koja će biti predstavljena i beogradskoj publici

U četvrtak, 26. decembra, Nikola Vranjković, čovek koji je umnogome obeležio delovanje benda Block Out i ostavio dubok pečat na našoj R'n'R sceni, nastupiće u Klubu Gun sa novom ekipom vrsnih muzičara i predstaviti beogradskoj publici sadašnju fazu svog umetničkog stvaralaštva.Uz Nikolu Vranjkovića (gitara, vokal) nastupiće Vladan Bozilović (bubanj), Predrag Milanović (bas gitara), Danilo Nikodinovski (gitara) i Ivan Zoranović (gitara ,klevijature,vokal).

Na koncertu u Klubu Gun, repertoar benda biće sačinjen od 15 pesama Nikole Vranjkovića iz Block Out perioda (Protiv Sebe,Raskorak, Zadrži svoj Dah,Bunar Želja (nova verzija), 1000 i kusur Godina,Težak Slučaj Pakla itd), zatim pesme sa albuma Zaovdeilizaponeti (Sretenje, Gusari, Kradljivci Mladosti....) i nekoliko najnovijih. Da li će to biti neki novi ili već prepoznatljiv zvuk, ostaje nam tek da čujemo.

Pretprodaja ulaznica po ceni od 700 dinara je u kafe klubu Šikarica, Skadarska 22.

Početak koncerta najavljujemo za 22 časa.

2001. godine, Nikola Vranjković je izdao prvi solo album i prvu knjigu pesama pod nazivom Zaovdeilizaponeti koja sadrži sve pesme koje je napisao za Block Out ali i mnoge druge. Zaovdeilizaponeti doneo je smireniji, akustičarski zvuk.

Za sredinu decembra Nikola Vranjković najavljuje izdanje nove knjige Bremeplov koju će pratiti maksi singl sa dve nove pesme ovog autora. Ispod tvoga oka naziv je prvog singla na kojem je klavir je odsvirala Danica Borisavljević, naša pijanistkinja koja već dugo živi i radi u Americi, a fretless bass Predrag Milanović. Video rad Pogled sa prozora snimio je Mladen Miljuš.

Vranjković je najavio i još jedan spot za pesmu Nagrada za Strah koju mnogi već znaju kao demo snimak. Takođe će se uskoro pojaviti i video snimak uživo pod nazivom Underground Sound Factory Session No1, kako bi se poštovaoci njegovog rada upoznali sa novonastalom situacijom.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :