Barutana klub Beograd

Nikola Vranjković promoviše novi EP BREMEPLOV!

Datum objave:22.03.2014

Pročitano:4558 puta

Datum održavanja: 05.04.2014

Lokacija: Klub Quarter, Novi Sad

Koncert Nikole Vranjkovića biće održan u Quarteru u subotu, 5. aprila. Tom prilikom promovisaće EP “BREMEPLOV " , na kom se nalaze četiri nove pesme. Polutamna atmosfera u Quarteru doprineće ovom itekako muzičkom i autorskom ugođaju.

 


Vranjković je najavio i još jedan spot za pesmu "Nagrada za Strah" koju mnogi već znaju kao demo snimak. "Ispod tvoga oka" naziv je prvog singla na kojem je klavir je odsvirala Danica Borisavljević, naša pijanistkinja koja već dugo živi i radi u Americi, a fretless bass Predrag Milanović. U najavi su još dva spota za pesmu "Plovni put" (sa Mikijem Ristićem iz grupe Darkwood Dub) i spot naslovnu numeru "Bremeplov" ( sa gitaristima Goribora, Željkom Ljubićem Pitijem i Miroslavom Užarevićem).

Uz Nikolu Vranjkovića (gitara, vokal) u novom bendu sada nastupaju Vladan Bozilović (bubanj), Predrag Milanović (bas gitara), Danilo Nikodinovski (gitara) i Ivan Zoranović (gitara , klavijature, vokal).

 


Nikola Vranjković je čovek koji je kao gitarista i kompletan autor muzike i tekstova obeležio delovanje benda Block Out u poslednjih 20 godina i ostavio dubok pečat na našoj rok sceni.

 

Ulaznice možete nabaviti na svim svim GIGS TIX prodajnim mestima, prvi ograničeni kontigent po specijalnoj ceni od 500 RSD!

Vrata kluba se otvaraju od 21h, a koncert počinje u 22h.
Vidimo se! :)
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :