Nikola Vranjković ponovo donosi svoju magiju u Fest!

Datum objave:05.02.2019

Pročitano:1944 puta

Datum održavanja: 09.02.2019

Lokacija: Beograd

Nikola Vranjković održaće još jedan koncert u klubu Fest u Zemunu - 9.februara u 22 sata!

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik i kompozitor. Više od jedne decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out. Njegov prvi samostalni album "Za ovde ili za poneti" izašao je 2001. godine, a posle raspada matičnog benda objavio je mini album "Bremeplov" (2014) i dvostruki album "Veronautika" u novembru 2017.
Njegova pozicija na sceni nezavisna je i samostalna – u pitanju je poseban fenomen koji na različite načine traje više od dvadeset pet godina. Album "Veronautika" je po glasovima slušalaca radija Beograd 202 proglašen za najbolji album prošle godine. Pre nekoliko meseci Nikola Vranjković je dobio i nagradu "Strune od svetla" koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok i bluz muzici.

 

Nikola Vranjkovic

Foto: Bojana Janjić

Nakon velikog broja uspešnih nastupa u toku 2018.godine, fantastičnog, rasprodatog koncerta u Domu sindikata i isto tako uspešnog početka 2019.godine, Nikola Vranjković ponovo donosi svoju magiju u klub Fest u Zemunu! Njega i njegovu sjajnu ekipu muzičara slušaćemo 9.februara u 22h!

Kao i uvek, i za ovaj njegov koncert u Festu vlada veliko interesovanje, zato požurite po svoje ulaznice!
Ulaznice za koncert po pretprodajnoj ceni od 800 RSD u prodaji su do kraja januara u klubu Fest i u Felix Shop-u (TC Sremska). Od 1.februara ulaznice će se prodavati po ceni od 1000 RSD.


Facebook event


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :