Barutana klub Beograd

Nikola Vranjković, Irish Stew i Mangrov na Lake Festu

Datum objave:15.06.2016

Pročitano:4753 puta

Datum održavanja: 11.08.2016 - 14.08.2016

Lokacija: Nikšić

Organizatori šestog Lake Festa, koji će se održati od 11. do 14. avgusta na Krupcu u Nikšiću objavili su tri nova imena koja će nastupiti na festivalu, a to su Nikola Vranjković, Irish Stew i Mangrov.

 

Nikola Vranjković / Foto: Marko Ristić

Nikola Vranjković / Foto: Marko Ristić  


Nikola Vranjković nekadašnji lider, kompozitor i tekstopisac Beogradskog Block Outa trenutno snima svoj novi studijski album i promoviše novi singl “Moraćeš da naučiš da živiš sa tim” koji  je snimio sa crnogorskom rok grupom Autogeni Trening. Spot je takođe sniman u Nikšiću, a potpisuju ga brada Danilo i Vladimir Toni Pendo.

 

- Radujem se koncertu u Nikšiću jer sam upravo svoj prvi nastup sa novim bendom i imao u ovom gradu 1. decembra 2013 godine. Odsviraćemo presek karijere od ranih Block Out radova preko pesama sa mojih solo albuma "Bremeplov" i "Za ovde ili za poneti" do poslednjeg aktuelnog  hita “Moraćes da naučiš da živiš sa tim” - kaže Vranjković o svom nastupu na festivalu. 

 

Irish Stew


Nesvakidašnji zvuk, intimni tekstovi, melodična muzika i harizmatična pojava svakako su prvi utisak o bendu Irish Stew. To je ono što ih nakon prvog slušanja povezuje sa publikom svih generacija. Njihova sposobnost da na đuskanje nateraju i "slučajne prolaznike" na svojim koncertima je svakako garancija za odličnu zabavu i provod iznova i iznova. Veliko prijateljstvo i specifičan odnos između članova benda je ono što garantuje nezaboravnu atmosferu na njihovim koncertima. Stekli su mnogobrojne fanove putujući kroz Srbiju, sa kojima razmenjuju energiju i emocije i uvek se vraćaju nazad.

 

Mangrov

 

Metal protkan raznim uticajima drugih muzičkih pravaca, koji proizvodi ekplozivan ali isto toliko i emotivan zvuk, prepoznatljiv za nikšićki bend Mangrov. Trenutno radi na prvom albumu, koji bi trebao da se objavi 2016. godine.


Za sada potvrđeni izvođači na festivalu su Manu Chao La Ventura, Rambo Amadeus & Five Winetous – Sextet, Bajaga i nstruktori, Kerber, Yu grupa, TBF , Sivilo, Ritam nereda, Punkreas, Lačni Franz i M.O.R.T.

Generalni sponzori LAKE FEST-a su Elektroprivreda Crne Gore, Pivara “Trebjesa” Nikšid, opština Nikšić i Nacionalna turistička organizacija. Cena karte ostaje nepromenjena i ona iznosi 10,00 evra za jedno veče i 25,00 evra za četiri večeri. Ulaznice de biti u prodaji od 1. jula. Prvi dan festivala posvećen je desetogodišnjici obnove crnogorske nezavisnosti i ulaz je besplatan za sve posetioce festivala.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :