Nikola Vranjković 13. decembra u Kombank dvorani

Datum objave:30.10.2018

Pročitano:2060 puta

Datum održavanja: 12.12.2018

Lokacija: Beograd

Veliki prednovogodišnji koncert Nikole Vranjkovića i njegovog benda biće održan 13. decembra u Kombank dvorani u Beogradu.


“Rešili smo da tradicionalni decembarski koncert preselimo u veći prostor, da sviramo na malo većoj bini nego prethodnih godina. Siguran sam da će to prijati i bendu i publici”, rekao je Nikola uoči ovog koncerta.

 

Foto: Nemanja Đorđević


Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik i kompozitor. Više od jedne decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out. Njegov prvi samostalni album “Za ovde ili za poneti” izašao je 2001. godine, a posle raspada matičnog benda objavio je mini album “Bremeplov” (2014) i dvostruki album “Veronautika” u novembru 2017.


Njegova pozicija na sceni nezavisna je i samostalna – u pitanju je poseban fenomen koji na različite načine traje više od dvadeset pet godina. Album “Veronautika” je po glasovima slušalaca radija Beograd 202 proglašen za najbolji album prošle godine. Pre nekoliko meseci Nikola Vranjković je dobio i nagradu “Strune od svetla” koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok i bluz muzici.


Uz Nikolu Vranjkovića, na koncertu u Kombank dvorani nastupiće i sastav u kome su bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.


Karte za koncert su dostupne na blagajni Kombank dvorane i na prodajnim mestima Eventima.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :