Ničim izazvan vas zove na Double Date #2 + 1

Datum objave:18.01.2017

Pročitano:4268 puta

Datum održavanja: 14.02.2017

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Mikser House

Bend Ničim izazvan održaće koncert na Dan zaljubljenih, 14. februar u Mikser Houseu sa početkom od 21 sat, a gosti će im biti (Ne)normalni i Voland Le Mat

 

Ničim izazvan

 

 - Double Date, evo već treći, sjajna je prilika da započnemo neke nove saradnje i da produbimo postojeće. Do sada smo 14. februara nastupali sa Evom Braun i grupom Silente, oba puta u Mikser Houseu. Ovoga puta biće interesantnije nego ikad! Vrlo smo ponosni na druženje i rad sa drugim umetnicima koji su nam bliski. Nismo mogli da se odlučimo ko da nam bude "date" ove godine, pa je Double Date dobio svoj +1! Kao prvo - biće nas tri benda! A na drugom, možda i važnijem mestu, sviramo sa ljudima kojima se divimo i koji su nam izuzetno dragi! Nadamo se da i mi posedujemo senzibilitet Voland Le Mata i da delimo vedrinu koju imaju (Ne)normalni - iskreni su članovi grupe Ničim izazvan i za Dan zaljubljenih obećavaju veče potpuno ispunjeno dobrim ritnovima, osmesima i nežnim zvucima.

 

Voland Le Mat

Ničim Izazvan su Volanda Le Mata pozvali kao pionira nove hrvatske kantautorske scene, a koji je za beogradsku publiku još uvek nedovoljno otkriveno blago nove osećajnosti, a (Ne)normalne kao jedan od najentuzijastičnijih, najzabavnijih i najpozitivnijih bendova koji trenutno stvaraju na našim prostorima.

 

(Ne)normalni

 

Ulaznice za Double Date #2+1 po promotivnoj ceni od 800 dinara dostupne su u Mikseru (Karađorđeva 46) i u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :