NIČIM IZAZVAN u Božidarcu proslavljaju 5. rođendan

Datum objave:08.05.2017

Pročitano:3965 puta

Datum održavanja: 13.05.2017

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac

U jeku prolećne turneje kojom obilaze region, grupa NIČIM IZAZVAN je jedan poseban dan i datum posvetila Beogradu i CZK "Božidarac", jer upravo tamo je ničim izazvana priča i počela! Na Vračar Rocks festivalu nastupiće u subotu, 13. maja.

 

Ničim Izazvan


- Božidarac je mesto gde smo održali svoj prvi samostalni nastup. Ovaj prostor u nama budi posebne emocije... Dodatno uzbuđenje donosi činjenica da baš tih dana proslavljamo svoj peti rođendan, tako da očekujemo potpuni spektakl i na bini i ispred nje - iskreni su kao i uvek članovi grupe Ničim Izazvan.

Bend je pred veliki beogradski rođendanski koncert plasirala novi spot za pesmu ,,Da li želiš", koja će se naći na njihovom trećem albumu. Novo izdanje već uveliko pripremaju, a jedan deo novih pesama biće u prilici uživo da čuje i publika Vračar Rocks-a 13. maja, zajedno sa starim dobrim hitovima Ničim Izazvanih.

 

Ničim Izazvan

Za ovaj poseban nastup posetioce Božidarca zagrejaće bendovi Sizip i Krilat i beo. Ulaznice po ceni od 600 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Ukoliko ih bude ostalo, na ulazu u Božidarac na veče koncerta, koštaće 700 dinara.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :