NIČIM IZAZVAN: Prvi interaktivni 360° muzički video na našim prostorima!

Datum objave:18.09.2015

Pročitano:4857 puta

By:Lampshade Media

Za svoju najnoviju pesmu “Dalijev brk”, bend NIČIM IZAZVAN ide korak dalje u snimanju muzičkog videa predstavljajući prvi interaktivni 360° spot na našim prostorima!

 

“Dalijev brk” je treći singl za koju bend kaže da je iskorak u stilskom i tematskom smislu a sudeći prema spotu, i u tehničkom. Pesma najavljuje drugi studijski album benda, planiran da izađe do kraja godine, u izdanju Lampshade Media.

 

Video možete pogledati na svim modernijim mobilnim telefonima (preko YOUTUBE APLIKACIJE) i na svim popularnijim web-pretraživačima na računarima! Na telefonima (sa žiroskopom) se jednostavno okrećite oko svoje ose a na računarima sami birajte kadrove i tačku gledišta uz pomoć miša! Preporučena rezolucija videa 720p, osim za one sa jakim internet konekcijama i računarima koji mogu ići do maksimalnih 4k.


Saradnja kao i uvek sa BIM Produkcijom, ovog puta potpomognuta GoPro Shop-om MANHATTAN iz Beograda. Pesmu je producirao Đani Pervan u svom Sarajevskom studiju kao i kod svih pesama do sada. Snimamo u studiju ''Šamarčina'' u Vrbasu i ''Neverne bebe'' u Beogradu.

www.lampshademedia.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :