NIČIM IZAZVAN objavili nov singl pod nazivom DALIJEV BRK

Datum objave:07.09.2015

Pročitano:5416 puta

By:Lampshade Media

Bend koji je svojim specifičnim miksom žanrova obogatio našu muzičku scenu, Ničim izazvan, upravo je objavio nov singl pod nazivom „Dalijev brk“, u izdanju Lampshade Media.

 

NIČIM IZAZVAN objavili nov singl pod nazivom DALIJEV BRK | Lampshade Media

 

“Dalijev brk” je treći singl koji najavljuje drugi studijski album benda, planiran da izađe do kraja godine. "Nenamerno smo nastavili tradiciju da svaka nova pesma ne liči ni na jednu prethodnu. Možda je na neki način ova pesma iskorak u stilskom i tematskom smislu. Uskoro ćemo objaviti i jako zanimljiv, a moglo bi se reći i pomalo tehnološki revolucionaran spot za pesmu."

Snimana je u studijima "Šamarčina" u Vrbasu i "Neverne bebe" u Beogradu. Produkciju još jednom potpisuje Djani Pervan.

"Nešto što nas je mučilo izašlo je kroz tonove i reči i ljudi su to prepoznali kao dobro"- kažu članovi benda Ničim izazvan o svojoj muzici.


Ničim izazvan je sastav koji je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka. Veliki broj akustičnih instrumenata doprinosi stvaranju zanimljivog arhaičnog zvuka.

 

Bend je formiran u proleće 2011. a u proleće 2012. uspostavljaju saradnju sa Đanijem Pervanom, bubnjarem i producentom sarajevskog sastava Letu Štuke i Rundekovog Cargo Orchestra iz koje nastaje prvi singl ''O tebi''.

 

Glasovima slušalaca pesma „O tebi“ je krajem 2012. proglašena domaćim hitom godine na Radiju B92.

 

„Dalijev brk“ uključite u svoje plej liste preko linka:
http://www.deezer.com/album/11148450


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :