NIČIM IZAZVAN: Double Date spektakl za Dan zaljubljenih sa Evom Braun i novi spot BO BO BOM!

Datum objave:04.02.2015

Pročitano:5737 puta

Datum održavanja: 14.02.2015

Nakon rasprodatih koncerata u Centru za kulturu Božidarac na Vračar Rocks festivalu i dva nastupa u Nišu, posle koncerata za pamćenje održanih u Podgorici i Nikšiću, grupa Ničim izazvan se priprema za Double Date - koncertni spektakl koji zajedno sa Evom Braun priprema za Dan zaljubljenih - 14. februara u Mikser House-u!

 Eva Braun će u Mikser House-u sve prisutne prošetati kroz hitove koji su obeležili njihovu 25 godina dugu karijeru, pesme zahvaljujući kojima je ovaj kultni bečejski bend postao sinonim za domaći pop.

Ničim izazvan će Dan zaljubljenih u Mikser House-u upotpuniti pesmama sa svog hvaljenog istoimenog izdanja, ali i novim ostvarenjima koje publika željno iščekuje, između ostalih i svojim novim hit singlom, pesmom ,,Bo bo bom" za koju su upravo plasirali video spot koji je premijerno emitovan na MTV kanalu 2. februara.

 

Ničim izazvan | Photo by Aleksandar Zec

,,Pesma ,,Bo bo bom" je postala hit i bez zvaničnog studijskog snimka. Na koncertima upravo ona izaziva najbolje reakcije kod publike, a verujemo da će tako biti i u Mikser House-u 14. februara! Njena ekranizacije je bila sasvim logičan izbor... Ponovo smo sarađivali sa sada već stalnim saradnicima i prijateljima iz Bim video produkcije koji odlično prepoznaju naš i senzibilitet naše publike", kazali su članovi benda Ničim izazvan povodom objavljivanja novog spota.

 

Eva Braun | Photo by Ana V. Danilović

Photo by Ana V. Danilović

Spot je dostupan na zvaničnoj YouTube kanalu benda

Ulaznice za Double Date u Mikser House-u na kojem će nastupiti Eva Braun i Ničim izazvan dostupne su u Mikser House-u i u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od:
- 1.600 dinara za par ulaznica
- 900 dinara za pojedinačne ulaznice.

U subotu, 14. februara, na dan koncerta i na ulazu u Mikser House, biće dostupne samo pojedinačne ulaznice po ceni od 1.000 dinara.


I? Jeste li za double date?!
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :