Nezavisni izdavači, slikari, strip crtači - svemirski program u CUK Imago i Uličnoj galeriji

Datum objave:16.05.2018

Pročitano:2103 puta

Datum održavanja: 18.05.2018

Lokacija: Beograd

U petak 18.05. od 17h očekuje nas još jedan Fijuk sajam sa izuzetno bogatim programom.

 

Glavni gosti majskog sajma MKC Kombinat iz Zemuna, osim toga očekuje nas izložba RPA Berharde Xilko u Uličnoj galeriji i koncert grupe Space Slončki iz Ljubljane. Pored stalnih izlagača, novih izlagača, dolaze gosti iz regiona: Grejpfrut kolektiv iz Ljubljane i gosti sa BOŠ festivala iz Makedonije sa novim izdanjima.

 

Fijuk sajam

Od 17 h počinje redovan sajamski program i Krajnji Program iz MKC Kombinata koji donosi najbizarnije komade grajndhaus psihodelije za perverzne filmske sladokusce. U „dnevnom" delu sajma uživaćete i uz selekciju naših omiljenih retro future hitova.

Od 19h - Za retro gejming ekipu stiže naša čuvena arkadna kontrapcija, a najhrabriji će imati priliku da se okušaju u kežualnom Mortal Kombinat turniru i bore se za vredne nagrade.

U 20 h svratite gore do Ulične galerije na koncert Slončika i otvaranje izložbe „Rpa" Bernharde Xilko: podsvesna veličanstvenost varvarskih i životinjskih stavova i gesti. Izložba i promocija knjige grafika istog naslova u izdanju Matrijaršije i Fijuk laboratorije.

Od 22.30h za žurku smo vam spremili ekskluzivan muzički program: prvi nastup dramatičnog stress hop trija Max Freshness i orijentalne 8bit jurodens bravure DJ ekipe Kvatro Kežual!

Od ostalih aktivnosti izdvajamo: puzzleraj (Pazl svet Srbija), pravljenje bedževa (Kvartum) i egzotični ukusni kutak (Sa ukusima Šri Lanke. Meni je pun razlicitih mesnih i bezmesnih karija, kako oni zovu soseve koji se obično prstima muljaju i sjedinjuju sa pirincem prilikom jela. Poželjno je pranje ruku pre jela!)


+ Nagradna igra, aukcija. + Kombinat izdanja po specijalnim sajamskim cenama. Možda bude i još neko iznenađenje...

CUK Imago, Dečanska 14
18.05.2018. od 17h
Ulaz je slobodan


Fijuk sajam: https://www.facebook.com/events/433181733809513/
Izložba: https://www.facebook.com/events/197125824239004/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :