Barutana klub Beograd

Nezavisna umetnička asocijacija IZBA: Konkurs za produkciju radova savremene umetnosti!

Datum objave:01.06.2015

Pročitano:4533 puta

Datum održavanja: 08.06.2015

Nezavisna umetnička asocijacija „Izba“ raspisala je konkurs za produkciju radova savremene umetnosti “Produkcija savremene umetnosti Izba 2015”. Na konkurs se mogu prijaviti umetnici i umetničke grupe sa teritorije Vojvodine koji stvaraju u okvirima vizuelnog umetničkog izražavanja - slikarstva, vajarstva, grafike, dizajna, videa, instalacije, performansa i web arta. Rok za prijave je 8. jun.

 

Nezavisna umetnička asocijacija Izba: Konkurs za produkciju radova savremene umetnosti

* Klikni da uvećaš sliku


Umetnici treba da prilože obrazložene ideje, detaljne skice ili prezentacije svojih, do sada nerealizovanih, radova, u okviru prijave za konkurs, koja se može preuzeti u Kafe-galeriji “Izba”, Železnička ulica 4, u Novom Sadu, ili sa internet stranice www.izba.org.rs.


Važno je da radovi, odnosno umetnički projekti, odgovaraju izlagačkom prostoru Kafe-galerije “Izba”, a plan galerije može se videti na internet stranici www.izba.org.rs. Svaki kandidat može da aplicira na konkurs jednim umetničkim projektom.
Prijave na konkurs podnose se kovertirane, poštom ili lično do 8. juna 2015. godine u 17 časova, Nezavisnoj umetničkoj asocijaciji “Izba”, Železnička 4, Novi Sad, ili u elektronskom obliku na adresu iaa.izba@gmail.com. Prijave koje budu dostavljene posle navedenog roka, sa nepotpunom dokumentacijom ili nepotpisane, neće biti uzete u obzir. Priložena dokumentacija se ne vraća.


Nakon zatvaranja konkursa, stručni žiri izabraće tri rada, čija će realizacija biti finansijski podržana u iznosu od 50.000 dinara po umetničkom projektu. Realizovani radovi će tokom 2015. godine biti samostalno izloženi u Kafe-galeriji “Izba”, a svaku od ovih izložbi pratiće katalog, medijska i produkcijska podrška.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :