New YEAR EVE BASH najluđa afro dancehall novogodišnja žurka!

Datum objave:27.12.2016

Pročitano:4982 puta

Datum održavanja: 31.12.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM

NYE Dancehall party @KPTM

 

Blackout i Couple up ujedinjeni za najluđu noć pripremaju vrhunsko afrobeat partijanje 31. decembra s početkom od 23h u klubu KPTM.

 


Ukoliko ste spremni da zakoračite u dancehall dimenziju ispunjenu vrelom energijom zbog koje nećete silaziti sa podijuma za igru, pridružite nam se na definitivno najvrelijoj žurci u ovoj sezoni.

 


DJ Jay, DJ Shone Alcapone i Tommy T oduvaće krov kluba, dok će dancefloor svojim opasnim nastupom zapaliti Ivy Dancer i Afryta. Obucite udobnu odeću i obuću i spremite se za najjače partijanje u životu!

 

 

Bojana Afryta Tasov plesom počinje da se bavi sa 17 godina kada otkriva svet kubanske salse i reggaeton-a, kojim intenzivno počinje da se bavi u plesnoj skoli Casa de Baile. Nakon salse upisuje baletsku skolu, Školu igre „Ashen Ataljanc” u kojoj se pored klasičnog i savremenog baleta upoznaje i sa hip hop-om.

 

Bojana Afryta Tasov


Posvećuje se dancehallu, plesnom stilu sa kojim se često susretala tokom plesne edukacije, ali i kroz brojna putovanja. Ljubav, talenat i iskustvo konačno su rezultirali njenom prvom plesnom školom koju je pokrenula 2014. i u kojoj i dan danas posvećeno radi kao plesač i predavač.


DJ Shone Alcapone i Tommy T – stoje iza imena Couple Up žurki, koje već tri godine nose laskavu titulu najboljih dancehall žurki na Balkanu koje su postale simbol dobre energije i neraskidivog vajba između Jamajke i Srbije čija se selekcija muzike bazira na dancehall, reggae, afrobeat i soca zvuku.


Tommy T je jamajčanski mc i pevač , koji trenutno boravi i živi u Srbiji. Svoje prve dodire sa muzikom je ostvario na Jamajci dok je publici u Srbiji poznat po saradnji sa brojim muzičarima, kao što su: Hornsman Coyote & Soulraft , Zemlja Gruva , Igor Vince i mnogi mnogi drugi. DJ Shone Alcapone i Tommy T su za kratko vreme bez sumnje postali najveći muzički ambasadori Jamajke u Srbiji a i na Balkanu. Svojim uspehom sa Couple Up žurkama otvorili su vrata većoj popularnosti i prisutnosti dancehall muzike u regionu.

 

Ivana Buzanski


Ivana Buzanski poznatija pod imenom Ivy Dancer bavi se plesom od svoje 15.godine, a svoje putovanje počinje uličnim plesovima ( hip hop, locking, popping) nakon kojih upoznaje dancehall kroz časove Nemanje Prelevića aka Groovin Skull .Posećivala je dancehall radionice plesača : Blacka Di Danca, Veronica Ika Bernardis, Shee Dancer, Andre Cosmic, Ivan Fox.


Godine 2013. u Plesnom Udruženju Groove počinje da predaje Dancehall i promoviše istoimenu kulturu.Kao plesni predavač iskusila se i u Beogradu, Osijeku, a i Budimpešti gde je u Urban Dance kampu držala više plesnih radionica. Sa svojom plesnom grupom BomayeKru učestvovala je na raznim festivalima i dešavanjima kao promoter dancehall kulture, a bila je i akter u raznim muzičkim spotovima : Rasta-Kavasaki, Limi-Boss, Nexsus-Bmw, Sekel Block , Grupa Ti-To su samo reči, Gazda Paja-masina, Sonia-podseti me.


Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :