New Sound vol. 3: Sasha Carassi u novembru stiže u Tuzlu

Datum objave:28.10.2016

Pročitano:3123 puta

Datum održavanja: 11.11.2016

Lokacija: Majdan, Tuzla

New Sound vol.3 žurka koja će biti održana 11. novembra u SKPC Majdan u Tuzli, a glavna zvezda biće Sasha Carassi. New Sound je nastao početkom 2016 godine i radio je niz uspešnih „RAP“ evenata. Početkom leta, tačnije 18. juna u organizaciji New Sound organizovao je prvi festival „Sound of Nature“ na 2 stagea (rap i elektronski stage), koji je itekako privukao veliki broj posjetilaca. New Sound nastavlja sa novim projektima, poslednji je bio 16. septembra sa trenutno možemo reći najboljim producentom današnjice Enrico Sangiulianom iz Reggio Emillia (Italija).

 

New Sound Vol. 3 - Sasha Carassi

 

Ekipa New Sound je itekako dobro prihvaćena u svim gradovima Bosne i Hercegovine, a predstojeći događaj zakazan za 11. novembar privući će itekako veći broj posetilaca. U Tuzlu i Bosnu i Hercegovinu po prvi put dolazi svetski poznati i priznati DJ/ producent i vlasnik jednog od top pet techno labela napolitanac Sasha Carassi.

 
Italijanski DJ i producent Sasha Carassi, započeo je svoju karijeru zbog jake strasti prema house muzici. U ovom trenutku on je jedan od top svetskih techno DJ-eva, poznat po svojim besprekornim veštinama i snažnoj radnoj etici. 2010. godina je bila jako bitna za njega posebno zbog produkcije, sa izdanjima na labelima kao što je legendarni Drumcode, što ga je predstavilo mračnijim i više orijentisanim na velike partije. Sarađivao je sa mnogim poznatim techno umetnicima iz celog sveta, a vrhunac je dosegao kada ga je Danny Tenaglia pitao da svira uz njega u Sashinom rodnom gradu Napoliju, što je odmah ojačalo njegovu karijeru.
2009. godine osnovao je Phobiq Recordings, label koji je interprtacija njegovog muzičkog ukusa i refleksija zvuka kojeg je usavršio na svojim nastupima.


Phobiq je stekao ugled poslednjih nekoliko godina, te je postao jedan od najcjenjenijih techno produkcijskih kuća, zahvaljujući izdanjima izuzetno talentovanih producenata. Sasha je nastupao na najboljim festivalima i klubovima širom sveta, te je u stanju pokazati svoju stručnost zahvaljujući čvrstoj muzičkoj podlozi i strasti za vinil pločama od kasnih 80-ih. Danas se Sasha može smatrati orijentirom za ljubitelje savremene techno muzike, ali koji ne zaboravlja svoje old school korene.

 

Na ovom eventu nastupati će Damir Hoffman osnivač Reload events nastanjen u Novoj Gorici u Sloveniji. Od domaće ekipe nastupati će Black Acid koji je u oktobru ove godine izdao svoj prvi EP na Phobiqu, Incept osnivač New Sounda i Doaman (Audiorevija).  Ulaznice u pred prodaji su limitirane, a ulaznice možete nabaviti i na dan eventa na biletarnici ispred Mejdana.

 

Više informacija na Facebook eventu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :