NEW ORDER objavio prvi singl RESTLESS koji će se naći na albumu MUSIC COMPLETE

Datum objave:29.07.2015

Pročitano:4442 puta

By:Lampshade Media

New Order objavio je prvi singl koji će se naći na njihovom najnovijem albumu, Music Complete. “Restless” prikazuje grupu kako posmatra život u modernom svetu. Ovo je klasična New Order pesma koja mami slušaoce, uvodeći u atmosferu za ceo “Music Complete” album.

 

New order Photo Nick Wilson

Photo Nick Wilson

 

Novu pesmu “Restless” možete preslušati na linku http://po.st/NewOrderRestlessYT


Music Complete biće objavljen 25. septembra 2015 na CD-u, za download i u limitiranom broju ploča. Takođe, biće objavljen ekskluzivna osmodelna deluxe vinil kolekcija koja će uključivati album plus produženu verziju svih 11 pesama na ploči u boji - http://po.st/NewOrderWebsite

Music Complete producirao je New Order izuzev “Singularity” i “Unlearn This Hatred” koje je producirao Tom Rowlands. Miks je poveren Craig Silveyu, izuzev pesme “Plastic” koju je miksovao Richard X.

Na albumu su sarađivali brojni poznati izvođači tako da je vokale za pesmu “Superheated” snimio Brandon Flowers, Iggy Pop sa Stray Dogom i Elly Jackson (La Roux) gostuju na “Tutti Frutti” kao i na pesmama “People On The High Line” i “Plastic”. Gudačke delove izveo je ansambl Manhester Camerata prema aranžmanu Joe Duddella. Umetnička režija poverena je dugogodišnjem saradniku Peteru Savilleu.

New Order su: Bernard Sumner, Gillian Gilbert, Stephen Morris, Tom Chapman i Phil Cunningham

MUSIC COMPLETE sadrži pesme:
1. Restless
2. Singularity
3. Plastic
4. Tutti Frutti
5. People On The High Line
6. Stray Dog
7. Academic
8. Nothing But A Fool
9. Unlearn This Hatred
10. The Game
11. Superheated


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :