Barutana klub Beograd

Nevolja uživo: Novi spot benda ZAA

Datum objave:14.11.2016

Pročitano:4303 puta

By:Tamara Marković

U susret četvrtom studijskom albumu i jesenjoj mini-turneji, ZAA je objavio spot za novi singl „Trouble“, koji je inspirisan težnjom muzičara da na najneposredniji način prenesu poruku i emocije na slušaoce, kao i komentarima publike da bend najbolje zvuči na koncertima. Video je snimljen uživo u studiju „Košnica“ u Kruševcu, koji potpisuje i celokupnu audio i video produkciju.

 

ZAA / Foto: Ivan Tasić

ZAA / Foto: Ivan Tasić

- Trouble je prva pesma koja najavljuje naš novi album. Pesmu smo odsvirali na način na koji najviše volimo, a to je uživo tj. live. Uživo odsvirana pesma najvernije prenosi emocije i osećaj koji želimo da podelimo sa ljudima. Lajt-motiv pesme je nemirenje sa društvenim prilikama nametnutih 'odozgo', kao i borba protiv apatičnosti koja dolazi 'odozdo'. Tu smo, jesmo, idemo - poručio je Tomislav Ilić, basista.

Reditelj i direktor fotografije je Ivan Tasić, koji je zajedno sa asistentom režije, Nemanjom Nikolićem, bio zadužen i za kameru i montažu. Rasvetu su radili Aleksandar Dandi Nešić i Nemanja Nikolić, a organizator snimanja je bio Miljan Miletić. Audio snimanje i miks delo su Zorana Vasića, a šminka Marija Nikolić. Bend zahvalnost za realizaciju spota duguje i Slobodanu Todoroviću i Radovanu Pejoviću.

 


Pesmu „Trouble“ i još nekoliko novih numera, zajedno sa prepoznatljivim hitovima poput „Unconditional Love“, „Irie & Kool“, „We“, „Good Things“, moći će uskoro da čuje publika u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Beogradski koncert zakazan je za 26. novembar u Mikser Hausu, kada će kao podrška nastupiti i bend „Itch“, u Nišu ZAA nastupa u klubu „Feedback“ 9. decembra, a u Novom Sadu 23. decembra u „Gerila“ baru.

Ulaznice za beogradski koncert se mogu nabaviti u pretprodaji na svim prodajnim mestima „Gig Stixa“ po ceni od 700 dinara, dok će na dan koncerta biti dostupne samo na ulazu i stajaće 800 dinara. Informacije o kartama za ostala dva koncerta, biće objavljene uskoro.

 

Više informacija na www.zaa.rs
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCR7Oxc-O1avy5hTlr1J-0Sg
Deezer: http://www.deezer.com/artist/510553
Spotify: http://open.spotify.com/artist/3MJkjA2JwoLaRsEqooYtPu?ref=atw iTunes: https://itunes.apple.com/us/artist/zaa/id269303180 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :