Nešto diše u mojoj torti - Promocija elektronskog izdanja zbirke horor priča Petak, 8. februar @ 19h, SKC

Datum objave:07.02.2013

Pročitano:3629 puta

Petak, 8. februar u 19.00 mala sala
Promocija elektronskog izdanja zbirke horor priča „Nešto diše u mojoj torti“
 
Reč je o elektronskom izdanju zbirke horor priča, „Nešto diše u mojoj torti“ koje je, od trenutka kada je postalo dostupno na netu početkom decembra, imalo izvanredan odziv čitalačke publike.
 


Antologija „Nešto diše u mojoj torti“ rezultat je entuzijazma i zajedničkog rada devet domaćih autora horor i SF književnosti. Radi se o antologiji novogodišnjih priča strave u koju je svaki od autora smestio vlastitu užasavajuću ideju, prenevši nam svoju viziju novogodišnjeg masakra. Priče su različite stilski i tematski - neke duhovite, a neke mračne, bajkovite i fantastične, sve ostavljaju jedinstven i originalan utisak.

Većina autora upoznala se na forumima i portalima koji se bave žanrovskom prozom.

Teška situacija u srpskom izdavaštvu i finansijske poteškoće uticale su na to da se ova antologija pojavi samo u elektronskom izdanju, dostupna za čitanje na PC-u, Android i sličnim platformama. Ipak, takve okolnosti nisu umanjile entuzijazam grupe autora, budući da se zna da nas u budućnosti očekuje još nekoliko grupnih projekata koji će se, možda, pojaviti i u štampanom obliku.

Do tada, antologija „Nešto diše u mojoj torti“ može se čitati potpuno besplatno.

Autori: Andrea Baskin, Boris Mišić, Goran Segedinac, Igor Ivanišević, Ivica Milarić, Milka Knežević-Ivašković, Radoslav Slavnić, Saša Robnik, Stevan Šarčević."
 
Zbirku možete preuzeti sa linka
 
Ulaz slobodan!

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :