Neočekivana saradnja Baneta Lalića i Who See

Datum objave:18.07.2017

Pročitano:3611 puta

Beogradski bend Bane Lalić & MVP i crnogorski reperi Who See objavili su zajednički singl „Nemoj da me trezniš" što je njihova prva saradnja do sad. Singl je ispraćen i adekvatnim video spotom koji je imao i svoju MTV premijeru, a koji možete pogledati na sledećem linku:

 

 

 

Bane Lalić je izjavio da je za pesmu inspirisan jednim od životnih stavova velike legende Dušana Prelevića Preleta i da ona beskompromisno govori o uticajima spoljnih energija na dobro raspoloženje. „Vrlo mi je drago da se iz dobrog druženja izrodila i dobra muzika" dodao je Bane koji na crnogorskom primorju radi na novim kreacijama. Pored pomenutih izvođača, na pesmi je radio i poznati beogradski DJ i producent Me-High-Low.

 

 

Ovo je prva pesma Baneta Lalića nakon duže diskografske pauze, a nadamo se da će krenuti putem njegovih ranijih hitova kao što su "Celu noć i celi dan", "Idemo gore" i "Volim da te volim", kao i da će nas MVP u skorije vreme počastiti novim albumom.

Pesmu „Nemoj da me trezniš" je u digitalnom formatu objavila izdavačka kuća Lampshade Media, a možete je preslušati na sledećem linku: https://lampshademedia.lnk.to/NemojDaMeTreznis


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :