Nemanja Vanović: Alternativa i ja vam spremamo iznenađenje!

Datum objave:10.07.2016

Pročitano:5743 puta

By:Marija Joksimović

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

Poslednje večeri festivala, u b2b2b setu nastupiće i Nemanja Vanović i Alternativa. To im neće biti da prvi put nastupaju u ovakvom setu, pa nema sumnje da će se odlično zabaviti za pultom i prirediti odličnu žurku. Pričali smo sa Nemanjom u susret ovom nastupu, a on nam je otkrio da spremaju i neka iznenađanje, pa pogledajte o čemu se radi...

 

Nemanja Vanović i Alteranativa

Nemanja Vanović i Alteranativa

 

Koliki je izazov raditi B2B2B setove i zašto je poseban osećaj raditi takav set baš sa ovom ekipom?

Nemanja Vanović:
Ako svi di-džejevi koji su za pultom znaju da miksaju na sluh, kao što bi svi i trebalo da znaju, onda je izazov samo uklopiti se muzički, što u našem slučaju nije nikakav problem jer su Alternativin i moj zvuk blizu jedan drugom ali su dovoljno različiti da zajedno daju nesto sasvim treće, od čega se i mi ponekad iznenadimo kako se nadopunjujemo.

 

Koji je najbolji trenutak koji pametite na Urban Bug Stageu? Ili ako prvi put nastupate kakve su vam prve impresije?

 

Nemanja Vanović: Urban Bug je omiljeni od manjih stageeva svih ljudi koji na žurke idu zaista zbog muzike, i ja se puno radujem gigu u šumarku.


Nemanja Vanović: Za nedelju veče spremili smo selekciju vinyl only izdanja, novih traka manje poznatih izvođača, kvalitetnih traka raznih žanrova: deep, tech, house, minimal. Ne biramo muziku po žanru nego po grooveu. Takođe prezentovaćemo i neka autorska dela kao specijalno iznenađenje za prave rejvere. Vidimo se na tvrđavi! :)


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :