Barutana klub Beograd

Nedeljom u suton i veče posvećeno Lu Ridu

Datum objave:02.11.2013

Pročitano:4135 puta

Datum održavanja: 03.11.2013

By:Miroslava Ignjić

Lokacija: Klub Gun, Beograd

3. novembra u Klubu Gun, u okviru serijala Nedeljom u suton od 20 časova i 30 minuta počinje Tribute to Lou Reed veče. U centru pažnje biće Louve pesme ali i sami posetioci, koje pozivamo da ponesu instrumente, dobro se spreme i - bina je njihova.

Na ovaj način, oprostićemo se od od legende kako dolikuje - njegovim i pesmama u njegovu čast.

Lu Rid

Smrt legendarnog muzičara, soliste i člana Velvet Underground, pesnika i velikog namćora Lua Rida, jedan je od događaja koji je obeležio 2013. godinu. Njegove pesme, stav, gitarsko umeće, intervjui, pogled na svet i večita želja da se menja i da nikada ne stoji na jednom mestu, odavno su ga svrstali uz bok velikanima rokenrola kao što su Bob Dilan, Nil Jang, Kit Ričards, Džimi Hendriks...

I srpski muzičari su često svoje nadahnuće tražili u pesmama Velveta, ali i mnogim drugim pločama tokom uzbudljive Luove karijere. I zato želimo da obeležimo ovaj trenutak u vremenu!

Početkom 2014. godine napravićemo pravu feštu u čast Lua Rida, ovo neka bude samo malo zagrevanje.

Za sada je nekoliko muzičara potvrdilo učesće !

Ulaz u klub je 200 dinara.

Istog dana od podneva do pet, održaće se druga ovogodišnja berza ploča u Ganu!

Klub će biti pretvoren u prostor koji će okupiti pre svega ljubitelje i poštovaoce muzike, a potom i one koji će berzu posetiti kako bi kupili neki od omiljenih albuma ili retkih izdanja stripova, knjiga, bedževa, plakata ili majica.

U prijatnoj atmosferi kluba, uz tople i hladne napitke, posetioci će imati prilike da provedu nekoliko prijatnih sati u razgledanju, okruženi muzikom, baš onako kako se to radi širom sveta.

Za sve posetioce ulaz na berzu će biti besplatan!

Svi koji žele da obezbede mesto na improvizanim štandovima mogu poslati email sa zahtevom na gunclubbg@gmail.com.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :