Nebo nad Bitefom: Četiri izložbe kao uvod u ovogodišnji Bitef

Datum objave:23.09.2016

Pročitano:3818 puta

Datum održavanja: 24.09.2016 - 02.10.2016

Lokacija: Beograd

Četiri izložbe posvećene istoriji Bitefa, pod nazivom Nebo nad Bitefom biće otvorene u subotu 24. septembra, čime će ujedno i otpočeti ovogodišnji jubilarni 50. Bitef pod nazivom Na leđima mahnitog bika. 

 

Jubilarni 50. Bitef pod sloganom Na leđima mahnitog bika

 

Program Nebo nad Bitefom zamišljen je kao šetnja gradom koja će početi ispred zgrade RTS-a gde će sutra u 19:30 časova biti otvorena, prva u nizu, izložba "Bitef i RTS". Odatle će šetnja dalje krenuti ka Ateljeu 2012, gde će u 20 časova biti otvorena izložba "Bitef i Atelje 2012". U galeriji New Moment vas od 20:30 časova čeka otvaranje izložbe "Bitef i New Moment Galerija", a program se završava u Bitef teatru gde će od 21 čas biti otvorena izložba "Bitef i Bitef Teatar".

 

U okviru glavnog programa ovogodišnjeg Bitefa biće prikazano 12 predstava koje će u narednih devet dana Beograd pretvoriti u prestonicu svetskog pozorišta. Posetioci će imati priliku da vide predstave iz Kine, Singapura, Libana, afričkih zemalja i naravno evropskih zemalja kao što su Nemačka, Austrija, Poljska, Francuska, Hrvatska i Srbija.

 

Više o predstavama na Bitefu pročitajte OVDE, a prateći program pronađite na ovom linku

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :