Neana iz Britanije 8. juna u KPTM-u

Datum objave:07.06.2018

Pročitano:2081 puta

Datum održavanja: 08.06.2018

Lokacija: KPTM, Beograd

Jedan od najkvalitetnijih izvođača iz Velike Britanije Neana nastupiće u klubu KPTM ovog petka 8. juna s početkom od 23h. Domaću podršku ovom prilikom pružiće Flip, Thinker i Jackie D.

 Neana je deo britanskog novog talasa izvođača koji izbacuju izrazito perkusivne tvrde klupske trake, spajajući grime, zvuk New Jersey club-a, kao i Baltimore club-a ili Chi Ghetto house. 
Kao jedan od poslednjih članova Night Slugs familije, svojim DJ veštinama bez premca staje rame uz rame sa mnogo starijim artistima, pa ga sve češće bukiraju u Londonu (FWD», Plastic People, Bugged Out, Boiler Room), kao i širom Evrope.

Trenutno je stacioniran u Berlinu, a u Beograd se vraća da završi ono što je započeo svojom prethodnom posetom 2014. kao i da predstavi “Eraser”, EP koji je izdao ranije ove godine za Night Slugs.

Pored njega će nastupiti dva člana Mystic Stylez ekipe, Thinker i Jackie D koji je takođe deo čikaškog kolektiva TEKLIFE, a sa njima i beogradskoj publici dobro poznat DJ Flip.

Ograničen broj karata možete kupiti u Zaokretu u Cetinjskoj po ceni od 300RSD, dok će cena karte na ulazu biti 400 pre 01H, a 500RSD posle 01H.

Vidimo se 8.juna u KPTMu!

Više o ovom događaju možete se informisati preko Facebook eventa.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :