Ne propustite PLAY akciju: Jedna karta - dve žurke

Datum objave:17.03.2017

Pročitano:4531 puta

By:Višnja Filipović

Lokacija: Magacin Depo

Sjajna vest za sve one koji se raduju PLAY žurci 24. marta, a još nisu kupili kartu – u toku je specijalna akcija u kojoj za samo 1190 dinara dobijete kartu i za narednu PLAY žurku na kojoj će nastupiti Oxia 22. aprila

 

PLAY žurka / Foto: Katarina Milošević

 

Pojedinačne karte za PLAY by JAY LUMEN su u prodaji za 990 dinara za obične i 1500 dinara za VIP karte, a promo karta za dve žurke je 1190 dinara i biće dostupna do 24. marta. Karte su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shopovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.


Jay Lumen je jedan od najtalentovanijih DJ-eva i producenata nove generacije. U susret predstojećoj Play žurci imamo priliku i da poslušamo nešto novo od Lumena - novu traku pod imenom “Revolution” koja će sigurno zapaliti Magacin Depo 24. marta.

 

 

Lumenu će na novom PLAY spektaklu 24. marta u Magacin Depou domaću podršku pružiti Nemanja Vanović, Mancha&Mark Panic i Nexie. Nakon Jay Lumena u Beograd nam stiže i miljenik srpske publike Oxia, koji će stati iza PLAY DJ pulta 22. aprila u Magacin Depou

 

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY concept je prvi put predstavila Deborah de Luca u februaru ove godine, a Jay Lumen će u martu nastaviti niz i upisati se u listu PLAY arista.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :