Natural Mystic Festival od 28. aprila do 1. maja

Datum objave:04.04.2019

Pročitano:1450 puta

Datum održavanja: 28.04.2019 - 01.05.2019

Lokacija: Gornji Milanovac

Ako vam reč Ždreban budi uspomene na sjajnu muziku, pozitivnu atmosferu, hiljade raspoloženih ljudi i nestvarno lepu prirodu, samo vas podsećamo da se NATURAL MYSTIC FESTIVAL ove godine održava od 28. aprila do 1. maja. Ukoliko ne znate o čemu pričamo, obavezno posetite ovo izletničko mesto u blizini Gornjeg Milanovca u pomenutom periodu kada će 6. put za redom biti organizovan jedinstveni reggae festival - NATURAL MYSTIC.

 


I ove godine nas na brdu Ždreban, udaljenom 2 kilometra od Gornjeg Milanovca, očekuje 4 dana vrhunske reggae selekcije. Sada već tradicionalni međunarodni festival koji organizuju Jahmessenjah Sound i UG Rekultivator, do sada je uspešno ugostio mnoge poznate muzičare iz celog sveta. Svake godine obraduje nas neko od najboljih Reggae izvođača a ovoga puta u goste nam dolaze LION D iz Italije, HORNSMAN COYOTE iz Srbije, ASHER SELECTOR iz Švajcarske, DON MINOTT iz Jamajke, DELIMAN iz Austrije, DEČIJA RADOST iz Srbije i još mnogo drugih DJ-eva i selektora.


Sve mistične prirodnjake i oni koji će to postati podsećamo da se na Ždrebanu ulaz ne naplaćuje. Prvi dan i otvaranje festivala održaće se 28. aprila u Gornjem Milanovcu u klubu Modesty Blaze sa početkom u 20h kada će nastupiti Don Minott i Dečija Radost, a cena ulaznice za ovo veče je 250 dinara.


FACEBOOK EVENT


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :