Barutana klub Beograd

Nathan Coles - Ambasador tech-house-a

Datum objave:09.09.2008

Pročitano:3450 puta

U petak 12. septembra u klubu Plastic Flow nastupiće našoj publici dobro poznati tech-house DJ iz Londona Nathan Coles.
U svetu je već 15 godina poznat kao ambasador tech-house-a, i za to vreme, osim što je postao rezident kluba "Fabric", radio je i na svim bitnijim lokacijama relevantnim za clubbing kao što su Space, Pacha, Bora Bora, Underground (Ibiza), D Edge and Lov E (Sao Paulo), Mint (Buenos Aires),The Milwegg, Stalker, Now Wow, Impulse, The Caves & Ofcorso (Holland), The Zouk (Singapore) Aria(Montreal), Folis Pigalle, RedLight, The Rex & FatKat (France) The Roxy & Summer of Love (Czech Republic) The Bomb, Turnmills and of course Layo and Mr C's club The End (UK)...

Svoju karijeru u muzičkim krugovima, kada je house zvuk u pitanju, učvrstio je 1994. godine kada je sa Terry Francis-om započeo legendarni serijal "Wiggle party-a" sa kojim se i rodio podpravac elektronske muzike, danas poznat kao "tech-house".
 
Tokom svoje karijere izdavao je za neke od najpoznatijih Britanskih izdavačkih kuća, kao što su: Loaded, Visitor, Plank, 10 Kilo, Household, The End, Eukahouse i Funk'd (offshoot of Jamayka), gde je dobio sjajne kritike i bio okarakterisan kao 'Essential Release of The Month' za njegove i Nils Hesove "Get Fucked' albume. Radio je sa nekima od najboljih, kao što su Mathew Bushwaka! Nils Hess, Asad Rizvi (Two Right Wrongans), Gareth Oxbey and Terry Francis. Takodje je radio i veliki broj remiksa za Hardfloor, Kurtis Blow-a, DJ Pierre-a itd.
 
Za sve koji do sada nisu bili u prilici da čuju Nejtanov set ovo će biti prilika koju ne bi trebalo propustiti. Zajedno sa DJ Laletom iz kultne beogradske DJ organizacije "Happy people" i Petrom iz sastava Dirty cover dvanaestog septembra na splavu Plasic Flow svi posetioci moći će da uživaju u vrhunskom tech-house zvuku i sexy, melodičnim numerama veterana domaće i britanske tech-house scene.

Karte će se prodavati na ulazu po ceni od 250 dinara.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :