Barutana klub Beograd

Naša velika žurka BUG No.100! u Mikser Hausu - Proslavljamo izlazak 100.broja

Datum objave:24.12.2013

Pročitano:4966 puta

Datum održavanja: 27.12.2013

Lokacija: Mikser House, Beograd

Dođite 27. decembra u Mikser House u Karađorđevoj 46, na našu veliku žurku kojom proslavljamo izlazak 100.broja!Na događaju kojim obležavamo jubilej višegodišnje upornosti u borbi za alternativnu kulturu, nastupiće mnogi naši dugogodišnji prijatelji među kojima su hip-hop bendovi i više od 30 domaćih disk-džokeja, koji će nastupati u"back to back" setovima. Organizujemo i dve after žurke, u klubovima Atom i Svemirska kafana.

urban bug

Ovom žurkom nameravamo da sumiramo najbolje momente klabinga koje smo predstavljali u prethodnih 100 brojeva. Želimo da plasiramokvalitetan zvuk i da se, zajedno sa publikom, provedemo u skladu sa našim sloganom – “Ne propuštaj zabavu, spavaćeš sutra!”. Ujedno,"back to back" nastupima nastavljamo dobro poznati koncept Urban Bug bine na Exitu, kao i atmosferu o kojoj se priča dugo poslefestivala.

Veče otvara hip-hop bend Iskaz, čiji nastup počinje u 21h, a posle kojeg će publika u Mikser Hausu nastaviti duboko u noć uz deep house, tech house, techno, progressive trance i hip-hop setove omiljenih domaćih selektora među kojima su Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Lale, Fakir, Marko Vuković, Bokee, Regen, Kibz, Dfndr, Gagi Kabadajić, Battric, Mivu, Dušan Kačarević, Vlada, Max, Kobazz, Munja, Luka Vuković, Ivan Radojević, Speedy, Antrax, SMT#NG. Pored njih, nastupiće i specijalni gosti!Urban Bug, mesečni vodič kroz altenativnu kulturu, već skoro 10 godina informiše, sada već cele generacije, o najsvežijim temama iz sveta elektronske muzike, putovanja, umetnosti, ekstremnih sportova, novih tehnologija, filma, mode i stripa. Do sada je odštampano više od dva miliona primeraka, objavljeno neverovatnih 100.000 fotografija iz noćnog života i više od dve hiljade autorskih tekstova! Dobitnici smo dve internacionalne nagrade za najbolji muzički magazin u jugoistočnoj Evropi, a već šest godina organizujemo Urban Bug binu na Exit festivalu uz vrhunska domaća i regionalna DJ imena.
 

Svoju pozivnicu za dve osobe možete da pokupite od ponedeljka do petka (10-19h) na sledećim lokacijama:

1. Zla Shtek, TC Sremska, Maršala Birjuzova 2/4
2. Kobazz shop, Maršala Birjuzova 9
3. Boardshop, Prizrenska 13
 

Vidimo se u Mikseru! :)


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :