Nakon što nas je osvojio na Exitu, stigao nam je i novi album Liama Gallaghera!

Datum objave:10.10.2017

Pročitano:2319 puta

Nakon apsolutne dominacije novog albuma Wonderful Wonderful koji je prvo izdanje Killersa u istoriji koje se ustoličilo na mesto br. 1 američke Billboardove liste albuma, još jedna zvezda ovogodišnjeg EXIT festivala, Liam Gallagher, je objavio svoj dugoočekivani solo album As You Were!


Njegovi obožavaoci su izdanje sa dvanaest novih pesama dočekali sa neverovatnim pohvalama, te je samo jedan od komentara koji su muzičaru upućeni na Tviteru: “HVALA TI što si upalio svetlo. Fantastičan album, odmah je postao moderni klasik!”

 

Liam Gallagher - For What It's Worth: 

 


NME je u visokoocenjenoj recenziji albuma napomenuo da je u pitanju verovatno najiščekivaniji album godine, a na pitanje da li je i dobar, čuveni muzički časopis odgovara da "prokleto jeste!". Američki producent Andrew Wyatt, poznat po saradnji sa Lorde i Bruno Marsom je, po rečima NME, "Lijamovu rokenrol harizmu upakovao u blistavo pop pakovanje, ublažujući sirovost njegovog izraza, ali nikad se ne udaljujući od onoga što čini Lijama onim što jeste - njegovog predivno provokativnog stava. "
U neizostavnom poređenju sa starijim Lijamovim bratom, The Guardian ima samo reči hvale za balade sa albuma What It’s Worth i Paper Crown, ističući da su daleko bolje pesme nego bilo šta što je Noel napravio za dvadeset godina. Consequence of Sound ističe da je na svom albumu prvencu Gallagher konačno mogao da uradi stvari samo na svoj način što se - isplatilo: "Ovo je autentična kreacija Liama Gallaghera, prožeta referencama i šmekom Beatlesa, ali je preovlađujući i dominantni zvuk i dalje gitarski."


U svom starom dobrom maniru, Liam ne mari puno za stavove kritičara, te je u u osvrtu na sva svoja studijska ostvarenja u dosadašnjoj karijeri, album As You Were za NME ocenio maksimalnom ocenom – 10, uz opasku: “Možeš da staviš i 11!”
Liam Gallagher je ovog jula na glavnoj bini EXIT festivala izvodio pesme sa novog albuma, ali i najveći hit sastava Oasis, Wonderwall! To je bio prvi put da Liam izvodi legendarnu pesmu uživo još od 2014. godine, a publici na Petrovaradinskoj tvrđavi je tom prilikom poručio: “Bili ste predivni, pazite jedni na druge, ovo je bilo MEGA!”


EXIT 2017 | Liam Gallagher Wonderwall Live @ Main Stage: 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :